Serveis

Bolsa de empleo
Campus
Campus virtual
Prácticas en empresas
Programas de intercambio en el extranjero
Servicio de deportes o actividad física
Servicios de idiomas
Servicios de orientación

Descripció del centre

Sports Management School és una escola internacional especialitzada en Gestió de l'Esport, situada a París, Lausanne i Barcelona, i centrada exclusivament en la gestió esportiva.
Això els confereix una vasta experiència en tots els àmbits vinculats amb aquest món i, en particular, el comerç i la distribució, el màrqueting, la comunicació, l'organització d'esdeveniments esportius, etc.
El seu objectiu és formar a joves professionals i directius de l'esport. Des de la seva creació en 2010, Sports Management School compta ja amb 300 alumnes de Grau i Postgrau i amb més de 100 titulats, amb un índex d'integració del 90% en empreses del sector després de l'obtenció del diploma.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
El sector empresarial de l'esport, que durant molt temps ha estat un món purament mogut per la passió, s'ha convertit en l'actualitat en un univers econòmic de ple dret, que gira entorn a les competicions esportives internacionals, els drets de difusió i un nombre creixent d'espectadors.
L'esport es troba ara en mans d'especialistes del dret, de les finances, l'administració i el màrqueting, sense deixar de ser un destacat factor d'influència social i política en el desenvolupament de l'economia a escala municipal, provincial o regional, o fins i tot del país o el continent, La seva autenticitat i el seu atractiu no paren de créixer.
L'esport no coneix fronteres. El desenvolupament internacional es consolida al ritme del creixement dels països emergents, gràcies a uns mitjans de difusió multimèdia formidables. El desenvolupament de les organitzacions esportives requereix nous perfils per acompanyar aquest canvi. Sports Management School forma els futurs directius per a un sector de l'esport que requereix perfils especialitzats, conscients dels nous desafiaments en matèria de desenvolupament i els imperatius socials d'ètica i bona administració.
Experiència
En l'àmbit de la formació, Planeta Formació i Universitats brinda un extens catàleg de formació especialitzada, que engloba des de formació professional fins a estudis de Grau, Postgrau i Màster.
Què ofereix aquest centre
Un sector de l'esport en ple desenvolupament: amb un índex de creixement del 6% anual, el negoci de l'esport es troba en alça. El 2015, el 90 % dels titulats van trobar ocupació en el sector de l'esport.
Obertura internacional: Formen els directius mundials del futur, políglotes i amb un perfil internacional.
La cultura d'empresa com a eix pedagògic: Els estudiants obtenen una immersió total en empresa, gràcies a diferents eines d'introducció al món professional:
  • Casos reals d'empreses.
  • Estudis de mercat, missions de venda i de prospecció.
  • Voluntariat i projectes externs en empresa. 
Una potent xarxa de col·laboradors: Totes les empreses col·laboradores estan compromeses i involucrades en la seva activitat diària amb la missió pedagògica de l'escola. 
  • Conferències, programes específics i projectes pedagògics.
  • Casos reals d'empresa amb la supervisió dels professors.
Un professorat immers en el sector: Els professors són professionals destacats del sector, exercint en empreses i clubs rellevants, en primera línia de l'actualitat professional.

Una orientació personalitzada per a cada estudiant: Des del primer trimestre d'estudis, l'escola orienta a l'estudiant i l'ajuda a construir el seu projecte personal gràcies a un seguiment individual.

Sol·licita informació gratuïta

X