TitereArte

Sol·licita més informació
TitereArte
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
TitereArte és una entitat que neix a l'any 2000 amb la finalitat de realitzar activitats de Formació, Recerca i Difusió del Teatre de Titelles, per a tots aquells que busquen un nou mitjà d'expressió i descobrir les possibilitats actuals d'un art mil.lenari.
Considerem el Titella com a tot objecte manipulat en acció dramàtica. L'objecte és el personatge.

L'escola ofereix a l'alumnat les eines necessàries perquè aquest realitzi una síntesi i comprengui que el teatre de titelles és molt més que una manualitat o una recreació infantil.
TitereArte, es constitueix com a Escola, quan l'any 2003 l'Equip de Professors comença a programar l'actual Formació Interdisciplinària del/a Titellaire/a (FIT). El titella és un fet teatral amb tot l'entramat disciplinar que això comporta. Els alumnes realitzen la seva formació cursant assignatures expressives, plàstiques i tècniques, dictades per un ampli equip de professors, cadascun professional en la seva matèria que desenvolupen la seva assignatura en relació al teatre d'objectes,. La direcció del projecte és a càrrec de Mònica Pes Coca , titellaire amb més de 25 anys d'experiència. Així mateix l'Escola realitza cursos per a educadors, monitors de temps lliure, artterapeuta i estudiants.
Des de l'àrea de Difusió, TITEREARTE organitza tallers i espectacles per a públic familiar en la seva pròpia seu.

L'Associació Amics de Titerearte, és una entitat sense ànim de lucre que ha estat creada per donar suport a les activitats que organitza Titerearte, Formació, Recerca i Difusió de Teatre de Titelles.

Un grup d'alumnes de l'escola de Formació de Titellaires va considerar oportú la unió del col.lectiu per aconseguir un cert reconeixement professional i social i realitzar diferents tallers i xerrades en esdeveniments solidaris. Les activitats de l'Associació van ser evolucionat amb el temps així com el compromís dels seus integrants en un projecte educatiu comú que contribuís als objectius professionals del nostre col.lectiu. Formalment la seva activitat es registra a l'abril de 2003.
    TitereArte
  • TitereArte
    C/ Mallorca, 58008826 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te