Toulouse Business School - Barcelona

Toulouse Business School - Barcelona

Sol·licita més informació
Toulouse Business School - Barcelona
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
Toulouse Business School és actualment una de les poques escoles de negocis (només 1% al món) que ha obtingut les tres acreditacions internacionals del sector: EQUIS, AMBA i AACSB. Compta amb més de 100 anys d'història, una xarxa de més de 35.000 antics alumnes, 4.500 alumnes que passen per les seves classes cada any, tres campus: Tolosa (França), Barcelona (Espanya) i Casablanca (Marroc) i un centre de formació a París.

Història
  • TBS Barcelona, antigament ESEC, va ser creat el 1995 pel Grup ESC Toulouse i la Cambra de Comerç i Indústria Francesa de Barcelona amb l'objectiu pioner d'obrir una escola de negocis amb la qualitat de les Grandes Écoles, profundament internacional, i de permetre a seus alumnes moure amb facilitat en l'àmbit lingüístic, cultural i empresarial.
  • El 2004 Toulouse Business School pren el control d'ESEC, que es converteix en el campus ibèric del grup: Campus Barcelona.
  • El 2008, a causa del continu creixement de l'escola, el Campus Barcelona estrena noves instal·lacions a ple centre de la ciutat de la Ciutat Comtal.
  • En 2013, el grup passa a anomenar-se oficialment Toulouse Business School i el seu campus de Barcelona (ESEC) es converteix en TBS Barcelona.

Gràcies a aquesta presència internacional podem oferir als nostres estudiants la possibilitat d'estudiar en tres països i en diversos idiomes, podem seleccionar els millors estudiants de batxillerat espanyols i internacionals i oferim als nostres universitats partners la possibilitat d'acollir als seus estudiants en el cor de una ciutat mundialment coneguda.

A Barcelona proposem el programa d'estudis universitaris Bachelor in Management que condueix a l'obtenció d'un títol de Grau oficial francès visat pel «Ministère de l'Enseignement Supérieur et de la Recherche».

També impartim el programa Master in Management per al qual no hi ha admissió directa sinó que els estudiants han de passar abans pel campus de Tolosa i els programes MSc Marketing Management yMSc Finances, tots dos dobles diplomes amb la UPC (Universitat Politècnica de Catalunya).
L'origen dels estudiants del Campus de Barcelona és molt internacional: 24% són estudiants espanyols, el 24% són estudiants francesos i el 52% són estudiants internacionals repartits en més de 25 nacionalitats. L'ensenyament és personalitzat, amb un objectiu de professionalització i amb una gran obertura internacional. Les classes s'imparteixen en anglès i / o espanyol.
    Toulouse Business School - Barcelona
  • Toulouse Barcelona Business School
    C/Trafalgar, 1008010 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te