UCOC - Formació Professional Oficial A Distància

UCOC - Formació Professional Oficial A Distància

Sol·licita més informació
UCOC - Formació Professional Oficial A Distància
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
UCOC és una agrupació de centres oficials d'Ensenyament de Formació Professional de Catalunya que s'uneixen per poder oferir els seus títols oficials en la modalitat online.
A través d'UCOC (Formació Professional Oficial A Distància) s'obté un títol oficial de FP 100% en línia, sense necessitat de presentar-se a les proves lliures, ja que els centres agrupats estan autoritzats per la Generalitat de Catalunya.
Els centres de UCOC estan avalats per una llarga experiència en la formació reglada presencial i estan autoritzats per impartir la formació professional a distància i examinar als seus alumnes per a la consecució del títol oficial del Cicle Formatiu que decideixin realitzar.

MISSIÓ I VALORS
En UCOC oferim una formació a distància clarament diferenciada per dos principals valors: QUALITAT i CALIDESA.

UCOC és una organització jove i fresca que té com a missió apostar per la formació de les persones.

L'equip de professionals que componen UCOC orienta tots els seus esforços i la seva atenció per a contribuir de forma molt positiva al teu desenvolupament professional.

PER QUÈ ESTUDIAR A UCOC?
1. TITULACIÓ OFICIAL
Totes les titulacions que oferim a través d'UCOC són oficials i reconegudes per la Generalitat de Catalunya.

2. SENSE NECESSITAT DE PROVES LLIURES
Aconsegueix directament el títol oficial a través de qualsevol dels centres homologats de UCOC.

3. FLEXIBILITAT
UCOC t'ofereix la possibilitat de triar el teu itinerari formatiu en funció de les teves necessitats personals i de la teva disponibilitat horària, facilitant la conciliació de l'aprenentatge amb altres responsabilitats familiars o professionals.

4. METODOLOGIA INNOVADORA
UCOC t'ofereix una metodologia dinàmica, basada en materials d'estudi, activitats i classes virtuals en directe impartides per professors experts.

5. CLASSES VIRTUALS EN DIRECTE
UCOC aposta per les noves tecnologies que et permeten connectar amb la classe en directe o veure-la més tard, si les teves obligacions no t'ho permeten. A més podràs preguntar al professor a través del xat de l'aula habilitat per a això.

6. AVALUACIÓ CONTÍNUA
El treball i l'avaluació contínua seran els elements clau per a l'obtenció gradual del títol.

7. PRÀCTIQUES EN EMPRESES
La xarxa de centres pertanyents a UCOC comparteix una base de dades de més de 800 empreses interessades en les pràctiques dels seus alumnes. Això permet optimitzar la gestió de l'oferta i la demanda encaixant amb més facilitat els perfils requerits. En moltes ocasions aquestes pràctiques són la porta d'accés al mercat laboral.
    UCOC - Formació Professional Oficial A Distància
  • UCOC - Formació Professional Oficial A Distància
    C/ Pelai, 808001 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te