Cursos des de
720€ - 1.440€

Titulacions

53
46 Oficials 87%
7 Propies 13%

Metodologies

2
0 Presencials 0%
53 On-line 100%
1 Semi presencials 2%
0 A distància 0%
UDIMA-Universitat a Distància de Madrid

UDIMA-Universitat a Distància de Madrid

Sol·licita més informació
UDIMA-Universitat a Distància de Madrid
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
La Universitat a Distància de Madrid (UDIMA), és una universitat oficial, l'activitat va començar el 2008. La Universitat forma part del Grup CEF.- Centre d'Estudis Financers, institució creada el 1977 i amb més de 500.000 antics alumnes. UDIMA és la tercera universitat a distància d'Espanya i la primera amb capital 100% privat.
La UDIMA ha obtingut verificació positiva dels plans d'estudis oficials -Grau, Màsters i doctorat- presentats a l'Agència Nacional d'Avaluació de la Qualitat i Acreditació (ANECA) i ha estat autoritzada per Direcció General d'Universitats per a la implantació dels títols. Sent l'Agència de Qualitat, Acreditació i Prospectiva de les Universitats de Madrid (ACAP), l'entitat encarregada de realitzar el seguiment dels mateixos.
La seva metodologia està basada en la formació a distància, fent ús de les últimes tecnologies de la informació i la comunicació. D'aquesta manera, es contribueix al fet que, tot i la distància, l'alumne se senti acompanyat pel professor en tot moment.
El campus i principal seu de la Universitat es troba a la localitat madrilenya de Collado Villalba.
    UDIMA-Universitat a Distància de Madrid
  • Centre d'Estudis Financers (Centre Col·laborador)
    Gran de Gràcia, 17108012 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te