Universidad Pontificia Comillas

Universidad Pontificia Comillas

Sol·licita més informació
Universidad Pontificia Comillas
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
Comillas proposa als estudiants formar part d'una universitat que, des de la cerca permanent de l'excel·lència, ha aconseguit en la seva llarga trajectòria el reconeixement acadèmic i l'estima del món empresarial, mitjançant una oferta educativa que combina la solidesa dels seus títols, el sentit pràctic, la internacionalització dels estudis i, especialment, la formació integral.

TRADICIÓ PEDAGÒGICA.
Des de 1890 Comillass se sumeixi a la tradició dels més de 200 centres universitaris que la Companyia de Jesús té a tot el món. Està reconeguda com una de les millors universitats espanyoles en docència i entre les primeres del món quant a formació de professionals i alts directius.

FORMACIÓ INTEGRAL.
El nostre objectiu és formar grans professionals i millors persones.

CLAUSTRE.
Professorat d'alt nivell acadèmic i investigador combinat amb professionals de reconegut prestigi.

XARXA DE GRAN VALOR.
En finalitzar la teva formació podràs formar part, a través de la nostra Oficina d'Antics Alumnes, d'una xarxa internacional de més de 20.000 professionals en tots els sectors.

ALUMNAT EXCEL·LENT.
Qualitat basada en la selecció dels nostres estudiants.

METODOLOGIA.
Alt nivell d'exigència dels programes acadèmics. Seguimineto personalitzat i tutories. Treball en grup, aprenentatge col·laboratiu basat en projectes, orientació pràctica i professional.

SITUACIÓ ESTRATÈGICA.
Estem a Madrid, en ple centre cultural i de negocis d'Espanya.

ARISTOS CAMPUS MUNDUS 2015.
Aliança estratègica amb les universitats de: Deusto, Ramón Llull, Georgetown, Boston College i Fordham, per potenciar l'excel·lència acadèmica, docent i investigadora.
    Universidad Pontificia Comillas
  • Universidad Pontificia Comillas
    calle Alberto Aguilera 2328015 Madrid
Altres centres que poden interesar-te