Serveis

Becas
Biblioteca
Bolsa de empleo
Campus
Campus virtual
Laboratorio
Prácticas en empresas
Programas de intercambio en el extranjero
Servicio de deportes o actividad física
Servicios de comedor/restauración
Servicios de idiomas
Servicios de orientación

Descripció del centre

La URV és una universitat de referència a Catalunya i en l'espai europeu per la qualitat de la docència, l'aposta per la formació continuada i l'excel·lència en la recerca, el desenvolupament i la innovació. És una institució pública moderna, compromesa amb el desenvolupament harmònic de la societat, a partir de la generació de coneixement i la formació de professionals i ciutadans responsables, i decididament immersa en els espais europeus d'educació superior i de recerca.

Els màsters universitaris estan integrats en el pla europeu d'educació superior. En la vessant de capacitació professional els màsters milloren les oportunitats en oferir una formació especialitzada d'alt nivell. Alhora molts d'ells estan orientats a l'adquisició de competències en investigació. La Universitat Rovira i Virgili ofereix 50 màsters universitaris oficials pel curs 2013-14 en, pràcticament tots els àmbits de coneixement. Més de la meitat són interuniversitaris, alguns compten amb la col·laboració d'instituts de recerca (ICIQ, ICAC, IPHES) i d'altres col·laboren amb universitats europees.

Característiques

Instal·lacions
https://www.urv.cat/ca/universitat/directori/visita-virtual/?utm_medium=link&utm_source=web&utm_campaign=portal_educaweb

Altres centres que et poden interessar

X