Cursos des de
1.000€ - 6.900€

Titulacions

51
39 Oficials 76%
12 Propies 24%

Metodologies

2
50 Presencials 98%
1 On-line 2%
0 Semi presencials 0%
0 A distància 0%
Universitat Rovira i Virgili

Universitat Rovira i Virgili

Sol·licita més informació
Universitat Rovira i Virgili
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
La URV és una universitat de referència a Catalunya i en l'espai europeu per la qualitat de la docència, l'aposta per la formació continuada i l'excel·lència en la recerca, el desenvolupament i la innovació. És una institució pública moderna, compromesa amb el desenvolupament harmònic de la societat, a partir de la generació de coneixement i la formació de professionals i ciutadans responsables, i decididament immersa en els espais europeus d'educació superior i de recerca.

Els màsters universitaris estan integrats en el pla europeu d'educació superior. En la vessant de capacitació professional els màsters milloren les oportunitats en oferir una formació especialitzada d'alt nivell. Alhora molts d'ells estan orientats a l'adquisició de competències en investigació. La Universitat Rovira i Virgili ofereix 50 màsters universitaris oficials pel curs 2013-14 en, pràcticament tots els àmbits de coneixement. Més de la meitat són interuniversitaris, alguns compten amb la col·laboració d'instituts de recerca (ICIQ, ICAC, IPHES) i d'altres col·laboren amb universitats europees.
    Universitat Rovira i Virgili
  • Universitat Rovira i Virgili
    c/ de l'Escorxador, s/n,43033 Tarragona
Altres centres que poden interesar-te