Serveis

Beques
Borsa de treball
Campus virtual
Pràctiques a empreses
Servei d’orientació

Descripció del centre

Escola en línia de referència en el camp de l'arquitectura, l'enginyeria i les noves tecnologies. Des de fa més de 20 anys ofereix màsters i postgraus en espanyol, anglès i portuguès. La missió de Zigurat és la de crear un futur més sostenible a través d'una educació que transforma.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
 1. Conveniència i flexibilitat: estudia els màsters més avançats i innovadors per a avançar en la teva carrera, alhora que concilies la teva etapa d'estudi amb la vida personal i professional.
 2. Casos reals vs models teòrics: adquiriràs els coneixements de la teva especialització involucrant-te en projectes reals amb els seus processos, fluxos d'informació, lliuraments de documentació, així com la presentació i comunicació en un entorn de col·laboració en el núvol.
 3. Màsters internacionals: la comunitat de Zigurat procedeix de més de 55 països diferents. Treballar en col·laboració amb homòlegs dels 5 continents enriqueix l'experiència d'aprenentatge i ajuda a preparar-se per a un mercat cada vegada més global.
 4. Orientació a l'estudiant: durant els teus estudis, comptaràs amb el suport, orientació i assessorament constant per part del personal especialitzat: el tutor/dinamitzador, el coordinador, el professorat i els directors de programa.
Experiència
Al llarg dels nostres 20 anys de trajectòria com a institució educativa, cada esglaó que hem escalat a Zigurat Global Institute of Technology ha estat per a evolucionar. Avui dia, Zigurat compta amb una comunitat formada per més de 15.000 professionals referents a tot el món.
Des dels nostres inicis fins al moment actual, Zigurat ha consolidat el seu ‘triangle de coneixement’ per a disposar de l'aval de:
 • Universitats: corroboren la nostra qualitat acadèmica amb reconeixement i certificacions.
 • Indústria: confirmen la usabilitat i vigència dels nostres continguts
 • Col·lectius professionals: traslladen el nostre impacte novament a la indústria.
Requisits d'admissió
El procés d'admissió consta de sis fases:
 1. Envia la teva sol·licitud, el teu CV i una breu carta de presentació.
 2. El nostre equip d'admissions et citarà per a una entrevista personal en línia.
 3. Comparteix la documentació necessària per a valorar la teva petició.
 4. El comitè d'admissions valorarà la teva candidatura.
 5. Si t'ajustes als requisits, rebràs la teva plaça.
 6. Ja pots seguir els passos de matriculació que t'indicarà l'assessor.
Cal tenir en compte que les sol·licituds estan obertes fins a la data d'inici del programa
Model educatiu
La metodologia d'aprenentatge de Zigurat es fonamenta en una filosofia “hands-on”. El seu model educatiu disruptiu es basa a brindar una experiència formativa en línia genuïna amb classes en directe, oferint al participant un recorregut formatiu flexible i enfocat en el treball col·laboratiu.
Instal·lacions
Trobades presencials amb alumnes en instal·lacions itinerants a tot el món.
Què ofereix aquest centre
El nostre catàleg de màsters neix de la col·laboració directa amb les pràctiques més innovadores i estan dissenyats per a formar a professionals sota el prisma de:
 • Projectes reals que estan canviant el món.
 • L'orientació a l'acció o ‘learning by doing’.
 • L'ús i impacte de la tecnologia en la indústria.
 • El treball col·laboratiu entre homòlegs.

Altres centres que et poden interessar

X