Orientació Acadèmica

Beques, ajuts, subvencions i premis - Beques del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport - Beques i ajudes en l'esport

 • El Consell Superior d'Esports convoca diferents beques per a la formació en l'àmbit esportiu.

  A més d'aquestes beques, es convoquen diferents ajudes per a la promoció de l'esport i la realització d'activitats esportives.

  En aquest apartat podràs trobar les principals beques que es convoquen per realitzar estudis relacionats amb l'esport.

  Beques esportives

  Beques de formació de postgrau en el Consell Superior d'Esports en l'Oficina de Premsa

  Aquestes beques estan destinades a espanyols o persones d'un país membre de la Unió Europea que estiguin en possessió d'una titulació universitària de: ciències de la informació, periodisme o comunicació, o una titulació de postgrau en: periodisme, periodisme digital, periodisme esportiu, comunicació, comunicació audiovisual o direcció de comunicació.

  La finalitat de la beca és per a la formació teòrica i pràctica de postgrau en les activitats que es realitzen en l'Oficina de Premsa del Consell Superior d'Esports.

  El termini de sol·licitud de la beca és entre març i maig, tot i que has de mirar amb antelació la informació de la convocatòria per verificar les dates de sol·licitud.

  Beques de formació de postgrau en l'Agència Espanyola de Protecció de la Salut en l'Esport

  Aquestes beques estan destinades a espanyols o persones d'un país membre de la Unió Europea i que estiguin en possessió d'una titulació universitària en: medicina, medicina i cirurgia, fisioteràpia, ciències de l'activitat física i l'esport o nutrició humana i dietètica.

  La finalitat de la beca és per a la formació teòrica i pràctica de postgrau en les activitats que es realitzen al Centre de Medicina de l'Esport de la Sotsdirecció General d'Esport i Salut.

  El termini de sol·licitud i la beca és entre febrer i abril, però has de comprovar amb antelació el calendari per verificar que no hi hagi modificacions.

  A part de les beques i ajudes convocades pel Consell Superior d'Esports, existeixen altres beques i ajudes convocades per altres associacions i organismes a les quals pots accedir. Si el que vols és seguir els teus estudis en l'àmbit esportiu o millorar en la teva carrera professional esportiva informa't de totes les possibilitats, tant formatives, com de beques i ajudes que existeixen. Pots dirigir-te a les Federacions Esportives per conèixer totes les oportunitats que tens al teu abast.

  Informa't de totes la beques i dels 10 consells per sol·licitar-les.