Orientació Laboral

Passes per trobar feina

Com buscar feina?

Si estàs buscant feina és necessari que segueixis una sèrie de passes que t'ajudaran a trobar una feina que respongui als teus interessos i a la teva formació.

Localitza l'oferta a través dels canals per buscar feina

Actualment, disposes de molts canals on trobar ofertes de feina. Alguns exemples són:

Presenta't a l'empresa

El primer contacte amb l'empresa més habitual és la presentació del currículum vitae, que sol anar acompanyat d'una carta de presentació. Es pot realitzar mitjançant una sol·licitud dissenyada per la pròpia empresa o empresa de contractació; a través d'una trucada telefònica al departament de recursos humans o bé amb la presentació presencial en l'empresa.

Supera les proves de selecció

Poden ser proves de selecció laboral que valoren les aptituds, personalitat i competències professionals i/o en una entrevista de treball.

Finalment, si has superat les proves, l'empresa valorarà als candidats finalistes i prendrà una decisió. Si ets la persona triada hauràs de preparar-te per a la contractació i incorporació.

Què he de preparar per busca feina?


Segueix navegant per la secció de Com busca feina per saber com dissenyar un bon currículum, com fer una carta de presentació, com prepar-te per una entrevista de feina o com millorar la teva posició al mercat de treball.

Al nostre cercador de cursos especialitzat hi podràs trobar tots els cursos que t'ajudaran a millorar les teves competències. Si no saps quin és el millor curs per a tu, prova l'eina de millora el teu CV que et detectarà les teves competències i et suggerirà cursos per millorar-les.