AULACAT (Tarragona)

Agent Rural de la Generalitat de Catalunya

AULACAT (Tarragona)

Oposicions
Presencial | Semi-presencial

Descripció

Creus que els boscos, els parcs naturals, els espais naturals tant marítims com terrestres, la flora i la fauna de Catalunya no tenen preu .... ? si penses així aquest és el teu treball, Fes-te Agent rural de Catalunya, hi ha molta feina a fer i pocs agents Agents Rurals per fer-ho.Aconsegueix una plaça d'Agent Rural de la Generalitat, per a les properes convocatòries que oferirà la Generalitat. Tens moltes possibilitats d'obtenir plaça fixa, i assegurar-te el teu futur amb unes condicions laborals úniques:- Seguretat en el lloc de treball (fix i per a tota la vida).

- Jornada laboral continua

- Salari aproximat de 29.080 bruts / any

- Excedències, dies d'assumptes propis.

- Possibilitat de promoció interna.

Les funcions que corresponen als membres del cos d'Agents Rurals són les de vigilància, inspecció i col · laboració en la gestió de les matèries d'espais naturals protegits, tant terrestres com marítims, reserves de caça i pesca, lluita contra les pràctiques furtives, prevenció i vigilància, detecció i investigació d'incendis forestals, patrimoni forestal, zones declarades d'utilitat pública, camins ramaders, flora i fauna silvestres, recursos forestals, cinegètics, piscícoles i marins protegits, protecció dels animals, activitats extractives, impactes ambientals i accés al medi natural.El Mètode de formació Aulacat, t'ofereix una preparació completament personalitzada perquè puguis aconseguir el teu objectiu. Per al nostre centre els actuals horaris de treball rígids i inflexibles, no són cap problema per a la teva preparació, podem adaptar a la teva situació personal.

Veure més

Temari del curs

TEMARI GENERAL
Les funcions que corresponen als membres del cos d'Agents Rurals són les de vigilància, inspecció i col · laboració en la gestió de les matèries d'espais naturals protegits, tant terrestres com marítims, reserves de caça i pesca, lluita contra les pràctiques furtives, prevenció i vigilància, detecció i investigació d'incendis forestals, patrimoni forestal, zones declarades d'utilitat pública, camins ramaders, flora i fauna silvestres, recursos forestals, cinegètics, piscícoles i marins protegits, protecció dels animals, activitats extractives, impactes ambientals i accés al medi natural.

El Mètode de formació Aulacat, t'ofereix una preparació completament personalitzada perquè puguis aconseguir el teu objectiu. Per al nostre centre els actuals horaris de treball rígids i inflexibles, no són cap problema per a la teva preparació, podem adaptar a la teva situació personal.
Veure més

Destinataris

A aquelles persones amb una sensibilitat especial amb el medi ambient, que no els és igual veure com es deteriora el seu entorn rural, que els agraden els animals i el medi natural, que creuen que podrien fer alguna cosa per cuidar-lo i mantenir-ho. Aquest treball és per a ells sens dubte.
Veure més

Requisits

- Nacionalitat espanyola o dels altres estats membres de la Unió Europea.
- Tenir complits els 18 anys i no superar l'edat de jubilació.
- Estar en possessió del Graduat escolar, Graduat en ESO, FP 1, equivalent o superior.
- No estar separat del servei per sanció disciplinària en qualsevol administració pública ni inhabilitat per al'exercici de funcions públiques.
- No patir malaltia ni estar afectat per limitacions físiques o psíquiques que siguin incompatibles amb el desenvolupament de la funció a realitzar.
- Estar en possessió del permís de conduir de la classe B.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Agent Rural de la Generalitat de Catalunya

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Agent Rural de la Generalitat de Catalunya