Ajudant Tècnic Veterinari

Implika Barcelona

Descripció

Aprendràs tots els aspectes necessaris per ajudar un veterinari, i quines són les tasques específiques d'un assistent. Per a això comptaràs amb l'ajuda d'un equip docent qualificat i uns materials didàctics adequats i elaborats per editorials especialistes en la matèria.

Després de la formació teòrica realitzaràs un període de pràctiques en una de les empreses del sector veterinari amb les que col·laborem, accediràs a la nostra borsa d'ocupació activa i estaràs en tot moment acompanyat per un orientador laboral perquè t'ajudi i et assessori en tot allò que tingui a veure amb l'accés al món laboral.

Competències per a les quals et prepara el curs

En acabar aquest curs seràs capaç de: Realitzar tasques d'infermeria animal. Tenir coneixements sobre obstetrícia i genètica animal. Dominar les tècniques d'infermeria animal. Col·laborar en l'àrea quirúrgica. Participar en les proves diagnòstiques de laboratori. Realitzar el manteniment dels equips quirúrgics.

Destinataris

El curs és adequat per a persones interessades en la cura i la salut dels animals que volen convertir-se en professionals del sector.

Requisits

Per a aquesta formació no es necessita cap titulació o requisit previ .

Titulació obtinguda

En acabar la formació teoricopràctica rebràs el títol propi de Implika que certificarà tots els coneixements i aptituds adquirides i et capacitarà per desenvolupar el teu futur professional com a Ajudant Tècnic Veterinari.

Perspectives laborals

Clíniques veterinàries privades. Centres veterinaris. Centres d'animals abandonats. Comerços especialitzats. Laboratoris de diagnòstic. Criaderos. Societats protectores d'animals.

Promocions

Ajudes de fins al 25%.
Facilitats de pagament i ajudes disponibles.
Sí, m'interessa
conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles
Ajudant Tècnic Veterinari
També et recomanem aquests cursos
X