Descripció

EUROAULA ha estat homologada per Amadeus per impartir formació presencial del seu GDS en les seves instal·lacions, sites al carrer Aragó. Per aquest motiu hem programat diversos cursos que permetin un millor coneixement del GDS líder a Europa, així com les seves diverses aplicacions.

El domini d' Amadeus és bàsic per incorporar-se laboralment al sector turístic. Amb aquests cursos els estudiants assoleixen competències que els permetrà realitzar i gestionar reserves aèries, hoteleres i de cotxe, a més de poder emetre bitllets d'avió.

Tanmateix per una millor adaptació a les expectatives dels estudiants, els cursos han estat dissenyats amb un contingut molt específic.

Temari del curs

Curs Amdeus Nivell I Reserves.
Curs Amadeus Nivell II Tarifes i Emissió de bitllets * Tota persona que vulgui matricular-se en aquest curs ha de saber realitzar reserves aèries / Curs Nivell I-Reserves.
Curs Amadeus Nivell III * Imprescindible haver realitzat el nivell II o bé estar habituat amb el sistema en consultes de tarifes, cotització de tarifes sense reserva i emissió de bitllets.
Veure més

Destinataris


  • Professionals i futurs professionals d'agències de viatges.

  • Professionals i futurs professionals de companyies aèries

  • Diplomats-Graduats en turisme.

  • Persones cursant CFGS Tècnic superior en Agència de viatges i gestió d´events, o el CFGS de Guia, Informació i assistències turístiques.

  • Persones interessades en assolir coneixements especialitzats i actualitzats en el sistema de reserves AMADEUS.Horari/TornLloc on s'imparteix el cursTitulació obtinguda

Els assistents a qualsevol dels cursos programats d´Amadeus, rebran un certificat oficial d´Amadeus España.

Preu

A consultar

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs Amadeus Espanya

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos