Curs Amadeus Espanya

Curs
Presencial
Consulteu el preu

Descripció

EUROAULA ha estat homologada per Amadeus per impartir formació presencial del seu GDS en les seves instal·lacions, sites al carrer Aragó. Per aquest motiu hem programat diversos cursos que permetin un millor coneixement del GDS líder a Europa, així com les seves diverses aplicacions.
El domini d' Amadeus és bàsic per incorporar-se laboralment al sector turístic. Amb aquests cursos els estudiants assoleixen competències que els permetrà realitzar i gestionar reserves aèries, hoteleres i de cotxe, a més de poder emetre bitllets d'avió.
Tanmateix per una millor adaptació a les expectatives dels estudiants, els cursos han estat dissenyats amb un contingut molt específic.

Temari

Curs Amdeus Nivell I Reserves.
Curs Amadeus Nivell II Tarifes i Emissió de bitllets * Tota persona que vulgui matricular-se en aquest curs ha de saber realitzar reserves aèries / Curs Nivell I-Reserves.
Curs Amadeus Nivell III * Imprescindible haver realitzat el nivell II o bé estar habituat amb el sistema en consultes de tarifes, cotització de tarifes sense reserva i emissió de bitllets.

Destinataris

  • Professionals i futurs professionals d'agències de viatges.
  • Professionals i futurs professionals de companyies aèries
  • Diplomats-Graduats en turisme.
  • Persones cursant CFGS Tècnic superior en Agència de viatges i gestió d´events, o el CFGS de Guia, Informació i assistències turístiques.
  • Persones interessades en assolir coneixements especialitzats i actualitzats en el sistema de reserves AMADEUS.

Titulació obtinguda

Els assistents a qualsevol dels cursos programats d´Amadeus, rebran un certificat oficial d´Amadeus España.

Preu

Consulteu el preu
A consultar

Professorat

Els cursos seran impartits per professors homologats per Amadeus. Aquests professionals compten amb una gran experiència, no només en docència, sinó laboral al sector turístic.

Lloc on s'imparteix el curs

Horari

Curs Amadeus Espanya
Escola Universitària de Turisme Euroaula
Campus i seus: Escola Universitària de Turisme Euroaula
Escola Universitària de Turisme Euroaula
Carrer d'Aragó, 208-210 08011 Barcelona
Cursos més populars
X