Descripció

Malta, amb 410.000 hab., Situada a l'extrem més meridional d'Europa, al sud d'Itàlia i dins d'un arxipèlag de 316 km.

Ofereix un marc turístic incomparable, molt atractiu per als nostres participants. La seva rica història mil·lenària ha deixat empremta en tota l'illa en forma de temples prehistòrics, impressionants fortificacions i delicats edificis barrocs, al costat de belles platges, d'aigua cristal·lina, en què es poden practicar esports aquàtics, a més de tennis, golf, equitació, etc. Els cavallers de l'Orde de Sant Joan van llegar als maltesos una forta cultura europea i la presència anglesa en un passat encara molt recent ha influït clarament.

Per tot això i la cordialitat dels maltesos, la converteixen en un lloc ideal per aprendre anglès en un ambient mediterrani amb clima excepcional. El centre d'estudis es troba en una àrea residencial (Paceville) amb fàcil accés a qualsevol punt.Preu: Preus a partir de 255 euros.Nivell

Tots els nivells per anglès general. Intermedi i avançat per a la resta de cursos. Classes reduïdes, mitjana 8. Màxim 12 estudiants.Instal·lacions i Activitats

Aules modernes, sala multimèdia, Wi-Fi, biblioteca, aire condicionat, sala d'estar amb TV / DVD, botiga de llibres, cafeteria, terrassa amb jardí i accés privat al Beach Club a la

platja on poden practicar infinitat d'esports i activitats.

Com a complement a les classes el curs inclou festa de benvinguda durant la primera setmana del curs, membre del Beach Club i excursió de migdia a Valletta, la capital de Malta.

Altres activitats i excursions a preu mòdic.Allotjament

a) Família maltesa seleccionada, mitja pensió. Habitació doble o individual.

b) Apartament compartit (2/4), 150 m a peu del centre d'estudis, "self-catering". Habitació doble o individual. Disposa de bany compartit, cuina, TV, Wi-Fi, facilitats bugaderia, servei de neteja setmanal, i seguretat 24h. Es facilita tovallola.

Dipòsit reemborsable en destí de 100 ?. Els estudiants són responsables de la neteja de les àrees comunes així com del rentat de la seva pròpia roba incloent la de llit.
Veure més

Temari del curs

Cursos
1.- Anglès General

20 o 30 lliçons per setmana de 45 minuts. El programa integra els components fonamentals de l'Anglès: gramàtica, conversa, lectura, escriptura i vocabulari.
2.- Preparació Examen FCE, CAE & CPE
30 lliçons per setmana de 45 minuts especialment dirigides a la superació dels exàmens de la Universitat de Cambridge.
3.- Preparació Examen IELTS
30 lliçons per setmana de 45 minuts, especialment dirigides a estudiants internacionals que desitgin realitzar aquest examen de nivell com a requisit d'admissió per accedir a les universitats de Gran Bretanya i Austràlia. El curs finalitza amb el
examen, quota no inclosa.
4.- Preparació Examen TOEFL
30 lliçons per setmana de 45 minuts, especialment dirigides a estudiants internacionals que desitgin realitzar aquest examen de nivell com a requisit d'admissió per accedir a les universitats dels EUA, Canadà i Nova Zelanda. El curs finalitza amb l'examen, quota no inclosa.
5. Business English. 20 lliçons per setmana.
6.- Club 50 anys +
Veure més

Requisits

Cursos d'adults sense límit d'edat, mínim 18 anys.

Durada

Dates inici classes: a consultar.

Promocions

Preus a partir de 255 euros.

<br> Matrícula: 60 euros.

Preu

Precios a partir de 255 euros.

Matrícula: 60 euros.

Estades a l'estranger


Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs d'anglès per a adults a Malta

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs d'anglès per a adults a Malta