CIE, Consulting Idiomas Extranjeros (Barcelona, Madrid)

Curs d'anglès per a adults a New York (Estats Units)

CIE, Consulting Idiomas Extranjeros (Barcelona, Madrid)

Descripció

El centre d'estudis es troba en un atractiu i renovat edifici art-deco a la 5th Ave en ple cor de Manhattan a pocs minuts de Empire State Building, Macy 's, Greenwich Village, Times Square i molts altres llocs únics d'interès i inoblidables.

Magnífica elecció mentre aprèn anglès a Nova York.

No us ho perdeu!Preu: Preus a partir de 660 euros.Nivell

Tots els nivells per anglès general. Intermedi i avançat per a la resta de cursos. Classes reduïdes, mitjana 10. Màxim 12 estudiants.Instal·lacions i Activitats

Aules modernes amb pissarra interactiva, "self-access centre", sala multimèdia, Wi-Fi, biblioteca, sala d'estudiants i cafeteria. Com a complement a les classes d'anglès es proposen opcionalment activitats i excursions a preu mòdic visitant el més rellevant de l'entorn.Allotjament

a) Família americana seleccionada, esmorzar o mitja pensió.

Habitació individual. Les famílies se situen en les àrees de Brooklyn, Queens, Staten Island, Bronx, Long Island, Hoboken i Jersey City.

b) Residència, (a partir de 18 anys), des de 20 min a peu fins a 25 min en transport públic, "self-catering". Habitació individual amb bany privat, TV i aire condicionat. Disposa de cuina comunitària, sala d'estar, Wi-Fi, facilitats bugaderia, servei de neteja quinzenal i seguretat 24h. Els estudiants són responsables de la neteja de les àrees comunes així com del rentat de la seva pròpia roba incloent la de llit. No es faciliten tovalloles.


Veure més

Temari del curs

Cursos:

1.- Anglès General

20, 22 o 28 lliçons per setmana de 50 minuts. Es dóna èmfasi en les àrees de lectura, escriptura i conversa, sense oblidar la gramàtica i ampliació de vocabulari. El programa d'
22 lliçons inclou 20 lliçons setmanals d'anglès a més de 2 lliçons d'estudi supervisat per un professor per reforçar l'idioma per setmana.

2.- Preparació Examen FCE, CAE & CPE
20 (am) o 28 lliçons per setmana de 50 minuts especialment dirigides a la superació dels exàmens de la Universitat de Cambridge. El curs finalitza amb la realització de l'examen, quota no inclosa. Aquests títols li brinden el prestigi internacional de posseir un nivell d'anglès mundialment reconegut.

3.- Preparació Examen TOEFL
20 (am) o 28 lliçons per setmana de 50 minuts, especialment dirigides a estudiants internacionals que desitgin realitzar aquest examen de nivell com a requisit d'admissió per
accedir a les universitats dels EUA, Canadà i Nova Zelanda.
El programa de 28 lliçons inclou 20 lliçons de preparació TOEFL i 8 lliçons setmanals d'anglès general per reforçar l'idioma.

4.- Preparació Examen TOEIC
20 (am) o 28 lliçons per setmana.

5.- Business English. 28 lliçons per setmana.
6.- Teachers of English Course. 26 lliçons per setmana.
Veure més

Destinataris

Cursos d'adults sense límit d'edat, mínim 16 anys.

Durada

Dates d'arribada / sortida: diumenge / dissabte.

Dates de durada i d'inici de cursos a consultar.

Preu

Preus a partir de 660 euros.

Estades a l'estranger


Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs d'anglès per a adults a New York (Estats Units)

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs d'anglès per a adults a New York (Estats Units)