Descripció

Toronto, amb 5.120.000 hab., És una ciutat neta, moderna, envoltada de gran bellesa natural. Ofereix una fantàstica panoràmica des de la CN Tower, la més alta del món. La cordialitat dels seus habitants procedents de tot el món afavoreix la pràctica de l'idioma.

La situació del centre d'estudi en el cor de la ciutat permet fàcil accés a qualsevol punt. Magnífica elecció !.Preu: Preus a partir de 595 euros.Nivell:

Tots els nivells per anglès general. Intermedi i avançat per a la resta de cursos. Classes reduïdes, mitjana 8. Màxim 12 estudiants.Instal·lacions i Activitats:

Aules equipades, sala multimèdia, Wi-Fi, sala d'estudiants amb TV / DVD i cafeteria. Com a complement a les classes d'anglès es proposen opcionalment activitats i excursions a preu mòdic visitant el més rellevant de l'entorn.Allotjament:

a) Família canadenc seleccionada, pensió completa.

Habitació individual.

b) Casa d'estudiants, (a partir de 18 anys. Propietari i / o estudiants), 30-45 minuts en transport públic, "self-catering". Habitació individual. Disposa de bany compartit, cuina comunitària, sala d'estar amb TV i facilitats bugaderia. Els estudiants són responsables de la neteja de les àrees comunes així com del rentat de la seva pròpia roba incloent la de llit. No es faciliten tovalloles.

c) Residència, (a partir de 18 anys l'1 May al 27 Ago), 25 minuts a peu, "self-catering". Habitació individual. Disposa de bany compartit, cuina comunitària, sala d'estar amb TV, Wi-Fi, servei de neteja setmanal, facilitats bugaderia, gimnàs i seguretat 24h. No es faciliten tovalloles.


Veure més

Temari del curs

Cursos:
1.- Anglès General

20, 24, 28 o 32 lliçons per setmana de 50 minuts dirigides a l'enfocament global per a l'aprenentatge pràctic amb èmfasi en vocabulari, pronunciació, audició i comprensió. L'objectiu del programa és millorar les seves habilitats lingüístiques, en general, reconeixent el fort vincle entre el coneixement de la gramàtica, escriptura i comunicació oral.

2.- Preparació Examen IELTS
28 o 32 lliçons per setmana de 50 minuts especialment dirigides a estudiants internacionals que desitgin realitzar aquest examen de nivell com a requisit d'admissió per accedir a les universitats de Gran Bretanya, Canadà, Austràlia i Nova Zelanda. El curs inclou 20 lliçons per setmana d'anglès general per reforçar l'idioma i 8-12 lliçons setmanals de preparació a l'examen. El curs finalitza amb la realització de l'examen, quota no inclosa.

3.- Preparació Examen TOEFL
28 o 32 lliçons per setmana de 50 minuts específiques preparatòries de l'examen. TOEFL és requisit de nivell d'anglès per accedir a les universitats de EUA i Canadà. el curs
inclou 20 lliçons per setmana d'anglès general per reforçar l'idioma i 8-12 lliçons setmanals de preparació a l'examen. El curs finalitza amb la realització de l'examen, quota no inclosa.

4.- Preparació Examen TOEIC
28 o 32 lliçons per setmana de 50 minuts específiques preparatòries de l'examen TOEIC (comunicació d'àmbit empresarial). El curs inclou 20 lliçons per setmana d'anglès
General per reforçar l'idioma i 8-12 lliçons setmanals de preparació a l'examen. El curs finalitza amb la realització de l'examen, quota no inclosa.
Veure més

Destinataris

Cursos d'adults sense límit d'edat, mínim 16 anys.

Durada

Dates inici classes:

Arribada / sortida: diumenge / dissabte.

Cursos 1.-, 2.-, 3.- i 4-: Tots els dilluns.
Festius no s'imparteixen classes: 1 Gen, febrer 15, 25 Mar, 23 May, juliol 1, 1 Ago, 5 Set, 10 oct, 11 nov, 26 des 27 Des.

Preu

Preus a partir de 595 euros.

Estades a l'estranger


Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs d'anglès per a adults a Toronto (Canadà)

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs d'anglès per a adults a Toronto (Canadà)