CIE, Consulting Idiomas Extranjeros (Barcelona, Madrid)

Curs d'anglès per a joves de 14 a 18 anys amb una estada en Família a Boston (Estats Units)

CIE, Consulting Idiomas Extranjeros (Barcelona, Madrid)

Curs
Presencial
 • 2
  -
  • Barcelona
  • Madrid
3.875 €

Descripció

El bell estat de Massachusetts, considerat el més prestigiós d'Amèrica del Nord pel seu nivell cultural i intel·lectual, és el seleccionat per a la realització d'aquest programa. Els alumnes resideixen en petites comunitats al nord de la ciutat on s'ubiquen les millors famílies. A més de les visites a llocs rellevants de Boston, s'inclou una excursió inoblidable a New York. Exclusiu programa per CIE, únic, mentre l'anglès progressa dia a dia. Abans de la sortida els participants disposaran del programa diari d'activitats.

Magnífica experiència, no la deixin passar !.CaracterístiquesPreu: 3875 euros.Els participants viatgen en vols transatlàntics acompanyats per un monitor CIE fins al seu retorn, recolzats per coordinadors locals responsables durant tota l'estada. Les Famílies acompanyen diàriament els alumnes al centre d'estudis i viceversa. Els pares poden tenir la seguretat que els seus fills estan sempre ben tutelats.

Cal destacar que les famílies són escollides pel seu interès en l'intercanvi cultural oferint la seva llar de manera altruista amb pensió completa (excepte excursió a New York).

El participant ha de saber agrair la seva hospitalitat tenint un bon comportament, sent madur, comunicatiu i disposat a formar part activa en qualsevol situació. Algunes estades es realitzen en més d'una llar, els coordinadors inclouen els desplaçaments. Així mateix hi ha famílies que acullen 2 participants, imperant únicament l'anglès com a idioma de comunicació. Els perfils de les famílies assignades es lliuren diversos dies abans de la sortida, algunes poden arribar el dia anterior. No és possible garantir famílies sense animals domèstics, els participants amb al·lèrgia han de portar la seva pròpia medicació.

Independentment de tot el que ofereixi la família, el curs es complementa amb visites i activitats variades com futbol, ??natació, Museu de les Bruixes, shopping i excursions

fascinants.

Les classes, a raó de 12 h / sem., Difereixen del curs tradicional d'Anglès ja que s'imparteixen pel "Teacher Guide". Estan enfocades al diàleg i a la conversa amb temes culturals

i d'actualitat que resulten amenes i interessants per als joves, per tal d'aconseguir el màxim aprofitament de les classes.Excursions incloses • New York (pujar a l'Empire State Building, tour per la ciutat dels gratacels, Times Square, 5a Avinguda, shopping, etc.).

 • 2 excursions a Boston (Tour, Freedom Trail, Newbury Street, Boston Commons, Harvard University, etc.).

 • Famosa Platja Hampton.

 • Tour per Salem, població típica famosa per les Bruixes d'antany.

 • Canobie Lake Park (Parc d'atraccions).Veure més

Durada

Sortida / Tornada grup: 27 jun al 24 Juliol (dilluns / diumenge).
Acompanyats per Monitor CIE de Madrid i Barcelona en vol i estada.

Durada: 4 setmanes.

Preu

3.875 €
Connexió altres aeroports. Península i Balears: 60 euros; Canàries: 100 euros.

Avantatges del curs

Vol inclòs amb monitor CIE.

Estades a l'estranger


Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs d'anglès per a joves de 14 a 18 anys amb una estada en Família a Boston (Estats Units)

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs d'anglès per a joves de 14 a 18 anys amb una estada en Família a Boston (Estats Units)