CIE, Consulting Idiomas Extranjeros (Barcelona, Madrid)

Curs d'anglès per a joves de 14 a 18 anys amb una estada en Família a Philadelphia (Estats Units)

CIE, Consulting Idiomas Extranjeros (Barcelona, Madrid)

Curs
Presencial
  • 2
    -
    • Barcelona
    • Madrid
3.850 €

Descripció

Ciutat històrica de l'estat de Pennsylvania molt atractiva i recomanada per a joves interessats en la cultura americana.

Es caracteritza pels seus monuments en honor a la llibertat i per la seva riquíssima història ja que és considerada com el lloc on va néixer la democràcia americana i es va gestar la Revolució.

En aquest exclusiu programa per CIE, els nostres participants gaudeixen de diverses atraccions i interessants visites, entre d'altres:

Acadèmia de Ciències Naturals, el Zoo de la ciutat, el Franklin Institute Science Museum i el Museu Portuari, a més d'un passeig per la ciutat en els pintorescs Trolleys.CaracterístiquesPreu: 3.850 euros.Les Famílies americanes són seleccionades pel seu interès en l'intercanvi cultural i ofereixen voluntàriament la seva llar.

Engloben diferents ètnies, com és tradicional a EUA, mantenint l'anglès com a idioma comú. Diàriament acompanyen els participants al centre d'estudis, anada i tornada.

El participant ha de ser madur, amable, cortès, comunicatiu, positiu, disposat a formar part activa en qualsevol ocasió que es presenti.

Preguem ens indiquin preferències, no sempre es pot garantir una família tradicional de pares i fills. Una Sra. Sola o avis són també excel·lents amfitrions i presenten als seus amics i joves del veïnat. Situacions ideals per al "speaking".

Cal destacar que la Família il·lusionada envia al participant una carta de benvinguda, informació personal i fotos perquè el candidat pugui conèixer les seves dades i contactar abans del viatge.

Tot el temps lliure que l'estudiant tingui ha de passar-lo amb la família amfitriona practicant Anglès i intercanviant cultures.

Els estudiants no han de fer plans per organitzar-se entre ells o pel seu compte ja que provoca que les famílies se sentin com "hotels", en contra de la naturalesa del programa.

Sempre que els participants comptin amb les famílies, qualsevol activitat serà viable. Els alumnes es troben cada dia de dilluns a divendres al centre d'estudis. Els caps de setmana, tres tardes de dilluns a divendres i després del sopar, estan amb les seves famílies respectives, preparats per participar com un membre més de les mateixes.

Les classes són eminentment pràctiques, de conversa i cultura, impartides pel "Teacher Guide", dividint als nostres participants en un o dos grups, en la mateixa o diferents

comunitats.El curs es complementa amb visites i activitats variades com esports, natació, shopping, centre juvenil i excursions a llocs rellevants com Museu d'Art i Italian Market de Philadelphia.Excursions incloses


  • Visita de la ciutat de Philadelphia: centre històric, Liberty Bell, National Constitution Center, Old City District Shopping, Independence Hall, etc.

  • Excursió a New York: pujar al Top of The Rock del Rockefeller Center, Times Square, World Trade Center, 5th Avenue, Chinatown, Little Italy, St. Patrick's Cathedral, albirar l'Estàtua de la Llibertat, etc.

  • Atlantic Beach a New Jersey: platja de sorra, passeig Marimo, comerços, atraccions, ...Veure més

Requisits

Edat 14 a 18 anys.

Durada

Sortida / Tornada grup: 30 Juny al 21 juliol (dijous / dijous).

Durada: 3 setmanes.

Preu

3.850 €
Nota: connexió altres aeroports. Península i Balears: 60 euros; Canàries: 100 euros.

Avantatges del curs

Acompanyats per Monitor CIE de Madrid i Barcelona en vol i estada.

Estades a l'estranger


Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs d'anglès per a joves de 14 a 18 anys amb una estada en Família a Philadelphia (Estats Units)

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs d'anglès per a joves de 14 a 18 anys amb una estada en Família a Philadelphia (Estats Units)