CIE, Consulting Idiomas Extranjeros (Barcelona, Madrid)

Curs d'anglès per a joves de 15 a 22 anys a Boston College (Estats Units)

CIE, Consulting Idiomas Extranjeros (Barcelona, Madrid)

Descripció

No deixis passar l'oportunitat de conèixer una de les ciutats més boniques i prestigioses dels EUA, el seu nivell cultural i intel·lectual.Preu: A partir de 2.325 euros.Característiques

El "College" on s'imparteixen les classes es troba al centre de Boston, al districte dels teatres i prop de la famosa àrea comercial de Newbury Street.

El programa permet combinar 18 lliçons d'anglès setmanals amb ensenyament especialitzat en classes reduïdes impartida per instructors professionals, a escollir:

  • TOEFL / SAT 10 lliçons / sem .: preparació d'exàmens que avaluen el nivell d'anglès per poder accedir a la universitat. Inclou visites a prestigioses universitats.

  • Basketball Camp 12 lliçons / setm .: classes específiques de bàsquet. Entrenadors universitaris dirigeixen el curs que inclou tir, defensa, competicions locals, etc. Es visita l'Estadi "TD Garden" dels "Celtics" i "The sport Museum", entre altres.

  • University Tour: combina el curs d'Anglès amb visites a les universitats més importants de la regió, com ara Harvard, MIT, Universitat de Massachusetts, ..., a més d'excursions i visites locals.

  • Boston Discover: programa que combina el curs d'Anglès amb major nombre activitats i excursions per conèixer a fons la ciutat de Boston i el seu entorn.
Els alumnes poden fer ús de les instal·lacions del "College" com a sala multimèdia amb accés a Internet i Wi-Fi, cafeteria i instal·lacions esportives per practicar bàsquet, tennis, etc. Tot en el mateix recinte sota supervisió dels tutors responsables.

El participant s'allotja a la Residència del mateix "college" en habitació compartida (2/3/4), mitja pensió (esmorzar i sopar) i només esmorzar el dia d'excursió. Altres menjars es poden prendre en el coffee shop de la Residència a preu mòdic. Per Boston Discover es

ofereix també allotjament en Família amb mitja pensió de dilluns a divendres i completa el cap de setmana, excepte esmorzar el dia d'excursió. En aquest cas, les classes s'imparteixen en un centre d'estudis situat a Boston Commons. Els cursos es complementen amb visites i activitats variades com esports, shopping i excursions a llocs rellevants com Newbury Street, Freedom Trail, Beacon Hill, Faneuil Hall, Boston Duck, Tour per Harvard University Mit, etc.
Veure més

Requisits

Edat 15 a 22 anys.

Durada

Inici: TOEFL / SAT juny 26, 17 jul; Basketball juny 26, 10 juliol; University Tour juny 26. Juliol 17; Discover en Família juliol 31, agost 7; Discover en Residència juny 26, juliol 3. Juliol 10, 17 jul (diumenge / dissabte).

Promocions

El preu inclou:

Classes, allotjament, facilitats per a rentar la roba (amb monedes no incloses en Residència), activitats, excursions, segur, trasllats aeroport, telèfon 24h, supervisió per Tutors Americans. Opcional bitllet. En CIE podem facilitar la millor oferta.

Preu

Preus a partir de 2.325 euros.

Estades a l'estranger


Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs d'anglès per a joves de 15 a 22 anys a Boston College (Estats Units)

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs d'anglès per a joves de 15 a 22 anys a Boston College (Estats Units)