CIE, Consulting Idiomas Extranjeros (Barcelona, Madrid)

Curs d'anglès per a joves de 7 a 14 anys en la La Seu d'Urgell (Espanya)

CIE, Consulting Idiomas Extranjeros (Barcelona, Madrid)

Descripció

Vacances! Els nens han de passar-ho bé sense perdre el temps i és aviat encara per anar a l'estranger ... ens comenten els pares ... No ho dubtin, vegin les nostres ofertes seleccionades en el Prineo Català dissenyades especialment perquè els seus fills millorin el seu anglès, facin noves amistats i gaudeixin d'un entorn sa i amè, és el que necessiten !.Preu:


  •     1 setmana: 795 euros.

  •     2 setmanes: 1.195 euros.
Característiques

Diversió i aprenentatge assegurats amb aquest excepcional programa, molt recomanat, per la combinació d'un curs d'anglès, en diferents nivells, amb professorat nadiu i monitors titulats, complementat amb excel·lents activitats, com ara hípica a la Cerdanya, golf al club dissenyat per Jose Mª Olazábal (pràctica de swing & putt, ...), ràfting pel Canal Olímpic del parc del Segre, piragüisme, natació, tir amb arc, bicicletes de muntanya BTT, parc d'aventura Naturlandia (Andorra), tirolina, karting, trekking, tallers diversos (manualitats, fotografia, ...), festes, competicions, esports com futbol, ??bàsquet, baseball, dodgeball, rugbi, etc.

El curs s'imparteix en un ampli Col·legi Residencial a la Seu d'Urgell. Disposa de belles aules, habitacions compartides (3/4) amb lavabo, banys compartits separats per sexes, menjador, cuina pròpia, sala de jocs, sala de projeccions, servei de banc i diverses instal·lacions esportives que permeten practicar bàsquet, futbol-sala, bàdminton, etc.
Veure més

Requisits

Edad 7 a 14 años.

Durada

Juliol 3 al 16 Juliol (diumenge / dissabte).

Preu

1 setmana: 795 euros.

2 setmanes: 1.195 euros.

opcional (si es forma grup de 10 persones): Autocar Madrid - La Seu - Madrid: 150 euros.

El preu inclou:
Classes, allotjament, facilitats per a rentar la roba (amb monedes no incloses en Residència), activitats, excursions, segur, trasllats aeroport, telèfon 24h, supervisió per Tutors del Centre. Opcional bitllet. En CIE podem facilitar la millor oferta.

Estades a l'estranger


Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs d'anglès per a joves de 7 a 14 anys en la La Seu d'Urgell (Espanya)

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs d'anglès per a joves de 7 a 14 anys en la La Seu d'Urgell (Espanya)