Actiformación
Curs
On-line
40 Hores
390 €

Descripció

Aprofita aquesta oportunitat per aprendre anglès gràcies a aquest curs en línia en què pots triar entre 4 nivells diferents (bàsic, pre-intermedi, intermedi i avançat).Ja no tens excuses: aprendre anglès com, quan i on vulguis ara és possible gràcies a aquest curs online que Acti Formació posen al teu abast perquè aprendre aquest idioma no es converteixi en un mal de cap.

Veure més

Temari del curs

Nivell Bàsic: Ofereix una ràpida iniciació en l'idioma, al llarg de 9 unitats que integren conceptes gramaticals bàsics i vocabulari específic d'un tema diferent en cada unitat i reforçat amb exercicis. Al final d'aquest nivell, l'alumne haurà adquirit els coneixements suficients per manejar-se en situacions bàsiques de la vida diària de forma correcta.

Nivell Pre-intermig: Consta de 9 unitats que gramaticalment comencen amb un reforç del nivell 1, arribant fins a l'ús dels condicionals i l'estil indirecte. Continua introduint vocabulari específic en cada tema, molt útil per a desenvolupar-se en diferents situacions de forma correcta (converses telefòniques, mitjans de comunicació, hostaleria ...). L'aprofitament d'aquest curs, suposa l'adquisició d'un nivell mitjà per part de l'alumne.

Nivell Intermedi: En aquest nivell s'assumeix que l'alumne té els coneixements suficients per desenvolupar-se en anglès sense dificultat. És per això que totes les instruccions i explicacions ja no s'ofereixen en espanyol, sinó en anglès. Així s'aconsegueix una total immersió en l'idioma des de l'inici de cada unitat. Ja es coneixen tots els temps verbals, oracions passives, condicionals, estil indirecte etc ... i es reforça tot, afegint més vocabulari específic i expressions idiomàtiques.

Nivell Avançat: Consta de 9 unitats on es consoliden definitivament els tres nivells anteriors, amb repassos gramaticals (oracions de relatiu, verbs modals, veu passiva ...) i exercicis. Ja que l'alumne d'aquest nivell presenta un bon domini de l'anglès, s'insisteix més en l'ús de "phrasal verbs" i s'introdueixen més expressions idiomàtiques i col·loquials.
Veure més

Destinataris

Aquest curs en línia va dirigit a totes aquelles persones que vulguin iniciar-se des de zero o avançar en el coneixement de l'anglès, ja que disposa de quatre nivells a triar per començar des del principi o perfeccionar l'idioma.

Metodologia

Acti Formación ofereix la seva experiència en el sector per ajudar l'alumne a definir les seves necessitats i trobar la solució més adequada per a cada situació. Al mateix temps, a través del Campus Virtual l'alumne pot resoldre dubtes, consultar material addicional i intercanviar coneixements. L'avantatge d'aquest entorn és que es pot estudiar al ritme de cada alumne i es pot accedir des de qualsevol lloc, hora i dia.
Accés al Campus Virtual 24 hores al dia.
Horari flexible ja que el curs és online.
Resolució de dubtes via email a través de la plataforma.

Durada

Tindràs 6 mesos per completar el curs.

Titulació obtinguda

En acabar, rebràs el teu Certificat Acreditatiu que avala els teus coneixements en anglès.

Preu

390 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Anglès

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos