Curs d'Anglès per adults a Los Ángeles

Curs
Presencial
Consulteu el preu

Descripció

El primer dia del curs els estudiants han d'arribar entre les 8h30 i les 9h del matí per realitzar la prova de nivell i una entrevista personal amb un dels professors del centre, el que els permetrà formar part d'un grup o d'un altre. Un cop conclòs el curs, cada alumne rep un certificat del curs i del nivell d'anglès. A cada grup hi ha una mitjana de 8 alumnes, encara que durant l'estiu hi pot haver un màxim de 14 estudiants. Cada classe dura 50 minuts.
 

Curs estàndard - 20 classes
Aquest curs és perfecte per millorar les competències de comunicació en anglès. Sobretot per a aquells estudiants que prefereixen tenir classe al matí i gaudir del seu temps lliure a les tardes. Les classes són de dilluns a divendres de 9h a 12h45 del matí.

Curs semi-intensiu - 24 classes
En aquest cas les classes són al matí de 9h a 12h45 cada dia, i per les tardes de 13h45 fins les 15h30 els dimarts i els dijous. Aquells estudiants amb un nivell intermedi o avançat d'anglès poden triar entre diversos mòduls especialitzats (cultura americana, mitjans de comunicació, argot americà, anglès per a executius, redacció creativa o accent).

Curs intensiu - 30 classes
En el curos els estudiants exerciten tots els aspectes més importants de l'anglès: gramàtica, vocabulari, conversa, pronunciació, comprensió oral, escrita i redacció. Igual que en el curs semi-intensiu, els alumnes amb un nivell intermedi o avançat podran triar entre diversos mòduls especialitzats. Les classes són de dilluns a divendres de 9h a 15h30.

Curs de preparació al TOEFL - 30 classes
Aquest curs està disponible tot l'any per als estudiants amb un nivell intermedi o avançat que desitgen presentar-se al'examen TOEFL. Es tracta d'un curs intensiu amb una durada mínima de 4 setmanes. El programa combina 20 classes d'anglès estàndard amb 10 classes de preparació a l'examen. Els estudiants preparen la prova tant per escrit com per Internet. Les classes són de dilluns a divendres de 9h a 15h30.

Curs de preparació als exàmens de Cambridge - 30 classes per setmana
Els cursos de 8 o 11 setmanes de durada permeten als estudiants preparar-se pel First Certificate (FCE) o el Certificate of Advanced English (CAE). Aquests cursos no només estan centrats en els exàmens, sinó també en la millora del domini d'anglès en general. Tots els alumnes hauran de realitzar una prova prèvia. Les classes són de dilluns a divendres de 9h a 15h30.


Activitats:
 

Entre les activitats, s'inclouen visites de la ciutat a les tardes, esports, jocs, cinema, entre altres. Cada setmana, s'organitzen excursions per descobrir llocs fora de l'entorn de l'escola. Totes les activitats són optatives. Els estudiants poden inscriure i pagar per cada una. No obstant això, algunes de les activitats són gratuïtes: visita a museus, passeig per Santa Mònica, etc.
 

També estan organitzades: una visita a la universitat UCLA, una excursió en bici per la platja, una tarda al cinema, patinatge pel passeig marítim, visita a Hollywood, el museu d'Art de la ciutat de Los Angeles, bowling, shopping, Disneyland, Universal Studios, així com excursions a San Francisco, San Diego, Las Vegas o Santa Bàrbara.
 

A més, els alumnes tenen descompte en els centres de fitness situats prop de l'escola, pel que poden compaginar les classes amb el gimnàs.
 

L'edat mínima per poder formar part d'aquest programa és de 18 anys.

Allotjament:

Família
d'acollida:
La major part dels estudiants trien aquesta opció perquè és una oportunitat única per estar allotjat a casa de nadius, cosa que els permet millorar considerablement la seva comprensió, la seva conversa i expressió en anglès. Algunes vegades fins i tot es crea un vincle fort entre l'estudiant i la família que dura tota la vida.Este tipus d'allotjament inclou mitja pensió i una habitació individual. Les cases de les famílies solen estar a uns 30 o 40 minuts de l'escola.
 
Hotel:
Aquesta opció és adequada per a aquells estudiants que volen estar a prop de l'escola i gaudir de la vida al centre de la ciutat Westwood, molt prop de la zona de restaurants, botigues i la universitat. L'hotel, molt a prop del centre d'idiomes, disposa d'habitacions individuals amb bany privat, TV i telèfon. L'accés a Internet es troba al hall. Hi ha servei d'habitacions gratuït, així com cafè i te cada dia.
 
Residència - estiu:
Al juliol i agost, l'escola proposa habitacions suplementàries al campus de la universitat de Los Angeles, situada a Westwood village, a 10 minuts a peu de l'escola. Hi ha habitacions dobles disponibles. Els estudiants allotjats a la residència tenen accés gratuït a una part de les instal · lacions del campus universitari, inclòs el gimnàs, el Sunset Canyon Recreation Center, les pistes de tennis, les piscines i les biblioteques. L'allotjament inclou mitja pensió.

Competències per a les quals et prepara el curs

S'imparteixen tots els nivells d'anglès.

Destinataris

Per a persones que vulguin aprendre o perfeccionar l'anglès en una immersió cultural i / o lingüística als Estats Units. Per a majors de 18 anys.

Requisits

Curs d'anglès durant tot l'any, des dels 18 anys. Durada mínima: 2 setmanes.

Prova d'accés

En arribar al centre es realitzarà una prova de nivell per a la formació dels grups.

Metodologia

Grups reduïts i internacionals. Programes a mida de l'estudiant.

Durada

A partir de 2 setmanes fins a tot un any. Programa flexible.

Objectius

Aprenentatge d'Anglès general o especialitzat (comerç, dret, màrqueting ...) en grups internacionals.

Professorat

Professors natius i titulats.
Campus i seus: Easy Languages
Easy Languages
Rue de la Loi Brussel·les (Barcelona)
Cursos més populars
X