Curs d'Anglès per adults a Bristol

Curs
Presencial
Consulteu el preu

Descripció

Els estudiants tenen classe pels matins de dilluns a divendres i per les tardes quatre dies per setmana. Hi ha la possibilidad d'inscriure's per a tots els nivells d'anglès, de principiants a nivell avançat, excepte aquells que comencen de zero. Per a conèixer el nivell d'idioma i poder formar els grups, el primer dia en el centre es realitza una prova de nivell. En els grups hi ha una mitjana de 10 estudiants i un màxim de 14 estudiants durant l'estiu. 

Curs d'anglès general: 28 classes (de 45 minuts) per setmana. Els estudiants amb un bon nivell d'anglès tenen l'opció d'escollir algún dels cursos especialitzats dues vegades per setmana entre els següents: Business English, Cultura, British Life (cinema, literatura, música, conversa, etc.). Els cursos per estudiants amb un nivell bàsic o intermedi d'anglès estàn orientats a perfeccionar l'expressió oral.

Preparación a los exámenes de Cambridge (FCE, CAE, CPE):28 clases (de 45 minutos por semana). Los estudiantes que deseen prepararse para algún examen oficial de inglés deberán tener como mínimo un nivel intermedio. En el curso se trabaja con el plan de estudios de Cambridge por las mañanas y por las tardes el curso se centra en la redacción y otros módulos complementarios: Business English, British Life and Culture (cine, literatura, música, conversación, etc.)

Preparació als examens IELTS: 28 classes (de 45 minuts) per setmana - inclou 24 classes de preparació a l'examen IELTS i 4 classes amb mòduls complementaris. Es tracta d'un programa de mínim 4 setmanes. Els estudiants han de tenir com a mínim un nivell intermedi d'anglès. Aquest programa s'aconsella pels estudiants que vulguin continuar els seus estudis en anglès. En el curs es practica la gramàtica, l'expressió escrita i oral i a més inclou tutories personalitzades.

Preparació a l'examen Cambridge BULATS: Es tracta d'un test on-line reconegut per les empreses i és racomenable pels estudiants i professionals que vulguin evaluar les seves competències comunicatives en anglès necessàries per a poder treballar. Aquesta preparació està disponible pels estudiants que tinguin un nivell d'anglès intermedi superior. 

Cursos combinats: Aquest programa inclou 28 classes de 45 minuts en grup i 6 hores de classes particulars. En general. les classes particulars son de dilluns a divendres de 15h45 a 17h15. Aquest programa no està disponible durant els mesos d'estiu (Juliol i Agost).

Alotjament:

A prop de l'escola, uns 30 minuts a peu, i a 20 minuts del centre de la ciutat. Bristol és una ciutat molt accesible i fàcil per realitzar desplaçaments, és d'un dels motius pels que la ciutat atrau a tants estudiants cada any.

Casa compartida:

Apartaments i estudis pels estudiants que prefereixen tenir independència. Els apartaments i estudis es troben en diverses residencies i no inclouen els àpats. Algunes residencies inclouen lavabo privat amb ducha en cada habitació. En d'altres, hi ha conexió a internet i TV a l'habitació. Totes les residencies estàn equipades, inclouen rentadora.

Residencia per estudiants:
Es tracta d'un edifici històric amb jardí situat a 10 minuts a peu de l'escola i amb capacitat per a 100 alumnes en habitacions individuals. Aquest allotjament no inclou els àpats i solament està disponible durant l'estiu (del 2 de juliol al 17 de setembre).

Familia d'acollida:
És una excel·lent forma d'integrar-se totalment en la cultura anglesa. L'estudiant estarà allotjat en una habitació individual amb una familia d'acollida, inclou esmorzars i sopars.

 

Competències per a les quals et prepara el curs

Es donen classes en tots els nivells d'anglès.

Destinataris

Per a persones que vulguin aprendre o perfeccionar l?anglès en una inmersió cultural i/o de llengua a Anglaterra.

Prova d'accés

Es realitza una prova de nivell a l'arribada de l'estudiant per tal de formar els grups.

Metodologia

Grups reduïts e internacionals. Programes a mida de l'estudiant.

Durada

A partir de dues setmanes fins a 36 setmanes. Programes flexibles.

Objectius

Aprenentatge d'anglès general o preparació a examens oficials en grups internacionals.

Professorat

Professors natius i titulats.
Campus i seus: Easy Languages
Easy Languages
Rue de la Loi Brussel·les (Barcelona)
X