Curs d'Anglès per adults a Cambridge

Curs
Presencial
Consulteu el preu

Descripció

S'accepten tots els nivells d'anglès. Es realitzarà un examen al llarg del curs per evaluar el progrès de l'alumne. Hi ha un a mitjana de 13 estudiants per classe, amb un màxim de 16.


Curs d'anglès general:
20 classes per setmana de 9h15 a 12h45. El contingut de les classes varia en funció del nivell. Tot i que cada classe inclou gramàtica, expressió oral i pronunciació, expressió escrita i comprensió oral.

Curs d'anglès intensiu:
28 classes per setmana de 9h15 a 12h45 i de 13h45 a 15h15 (excepte els divendres per la tarda). Es reparteixen entre 20 classes d'anglès pel matí i per la tarda es pot escollir entre els sis móduls complementaris en funció dels interessos dels alumnes i del nivell en l'idioma: cultura anglesa, anglès per executius, preparació al TOEIC, anglès acadèmic, expressió oral avançada, expressió escrita i lectura.

Curs de preparació examens oficials d'anglès:
Examens de Cambridge (FCE, CAE, CPE): 28 classes per setmana durant 6, 9 o 13 setmanes. Aquest curs està destinat no solament a aquells que  vulguin presentarse als examens, sino també per aquells que volen assolir un nivell més exigent amb classes intensives de gramàtica i redacció. Es requereix com a mínim un nivell intermedi d'anglès.

IELTS: 28 classes per setmana durant 6 setmanes. L'International English Language Testing System és una prova d'anglès reconeguda a nivell internacional i amb freqüècia, necessària per a poder accedir a l'universitat en molts centres educatius anglesos. Per a realitzar aquest curs es necessita com a mínim un nivell intermedi superior.

Allotjament:

Familia d'acollida:
Viure amb una familia d'acollida és la millor forma d'aprendre l'idioma i millorar la comprensió oral. Al mateix temps podràs conèixer les costums britàniques en un ambient familiar i acollidor. Existeixen tres possibilitats per aquells que prefereixen aquest tipus d'allotjament: 3 estrelles (casa ben cuidada de dimensions mitjanes i habitació individual), 4 estrelles (casa més gran i amb instal·lacions suplementaries) o 5 estrelles (qualitat superior, casa molt gran i amb freqüència lavabo privat).
Totes les families d'acollida viuen a menys de 30 minuts de l'escola, a peu o en transport públic. L'allotjament inclou una habitació individual (o doble per a parelles) amb mitja pensió inclosa.

Competències per a les quals et prepara el curs

Es donen classes en tots els nivells d'anglès.

Destinataris

Per a persones que vulguin aprendre o perfeccionar l'anglès en una inmersió cultural i/o de llengua a Anglaterra. L'edat mínima és de 16 anys.

Requisits

Curs d'anglès durant tot l'any, a partir dels 16 anys. Duració mínima: 1 setmana.

Prova d'accés

Es realitza una prova de nivell a l'arribada de l'estudiant per tal de formar els grups.

Metodologia

Grups reduïts e internacionals. Programes a mida de l'estudiant.

Durada

A partir de 2 setmanes fins a 32 setmanes. Programes flexibles.

Objectius

Aprenentatge d'anglès general o preparació examens en grups internacionals.

Professorat

Professors natius i titulats.
Campus i seus: Easy Languages
Easy Languages
Rue de la Loi Brussel·les (Barcelona)
X