Curs d'Anglès per adults a Dublín

Easy Languages

Descripció

Oferim diferents tipus de cursos:

Curs estàndard (20 hores per setmana)
Aquest curs està centrat en les aptituds comunicatives dels estudiants, tant en l'expressió oral com en escrita. Amb un màxim de 12 estudiants per classe. Els principiants no poden realitzar aquest curs en determinades dates.

Curs intensiu (26 hores per setmana)
En aquest cas es fa el curs estàndard i s'afegeixen 6 hores de classes de conversa per setmana en grups petits. Aquests cursos estan especialment dirigits a estudiants que vulguin centrar-se en l'expressió oral.

Curs de preparació als exàmens oficials FCE / CAE (20 hores per setmana)
Aquest programa està especialment destinat a aquells estudiants que vulguin presentar-se als exàmens oficials de Cambridge. El curs pot durar 9 o 12 setmanes.

Curs de preparació a l'examen IELTS
Aquest programa inclou 20 hores d'anglès general i 6 hores de preparació a l'examen IELTS.

 

Activitats i excursions:
 

L'escola ofereix una àmplia gamma d'activitats per als estudiants. Animem als nostres estudiants a participar en la forma de vida irlandesa i gaudir de la riquesa cultural que l'escola ha d'oferir.
El programa està dissenyat de la següent manera:
 

A les tardes:
  • Activitats esportives en clubs: tennis, futbol, bàsquet, esquaix, bàdminton, voleibol, natació, atletisme, tennis de taula, rugbi, bowling.
  • Activitats culturals: visites guiades a museus nacionals irlandesos, classes de ball irlandès, visites guiades per Dublín, entre altres.

 
A la nit: dues vegades per setmana s'organitzen sortides nocturnes per ballar, anar al teatre, al cinema, a la discoteca o reunions amb personalitats del món de la cultura, la política o la religió.
Els caps de setmana: organitzem excursions tots els caps de setmana. Aquestes excursions de dos o tres dies de durada són opcionals i no estan incloses en els preus dels cursos però es poden reservar prèviament al viatge.

Allotjament:

Família
d'acollida:
 
Els estudiants poden allotjar-se amb una família d'acollida, amb mitja pensió (esmorzar i sopar). Les famílies són acuradament seleccionades per l'escola, i amb ella podreu conèixer més de prop la típica vida irlandesa. Potser la família d'acollida sigui molt nombrosa, si es prefereix estar en una família sense fills es pot sol · licitar prèviament en el moment de la inscripció.
 
Pis o casa compartida:
 
Pel mateix preu, a l'estiu (des del mes de juny fins a agost) és possible allotjar-se en un pis compartit (amb 2 o 3 habitacions, bany i cuina equipada amb tot el necessari). L'allotjament és compartit amb altres estudiants. Només disponible per als alumnes que tinguin com a mínim 18 anys.
 
El joc de llençols està inclòs en els dos casos, tant en la família d'acollida com al pis.

Competències per a les quals et prepara el curs

S'imparteixen tots els nivells d'anglès.

Destinataris

Per a persones que vulguin aprendre o perfeccionar l'anglès en una immersió cultural i / o lingüística a Irlanda. Per a majors de 17 anys.

Requisits

Curs d'anglès durant tot l'any, des dels 17 anys. Durada mínima: 1 setmana.

Prova d'accés

En arribar al centre es realitzarà una prova de nivell per a la formació dels grups.

Metodologia

Grups reduïts i internacionals. Programes a mida de l'estudiant.

Durada

A partir d'1 setmana fins a tot un any. Programa flexible.

Objectius

Aprenentatge d'Anglès general o especialitzat (comerç, dret, màrqueting ...) en grups internacionals.

Professorat

Professors natius i titulats.
Sí, m'interessa
conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles
Curs d'Anglès per adults a Dublín
També et recomanem aquests cursos
X