Easy Languages

Cus d'Anglès per adults a Edimburg

Easy Languages

Curs
Presencial
 • Brussel·les (Barcelona)

Descripció

Els cursos comencen els dilluns i la seva durada pot ser d'una setmana fins un any acadèmic complet.Cursos generals
 • Curs estàndar, 15 hores per setmana de dilluns a divendres pels matins, de 9h45 a 13h: Aquests cursos son per estudiants que desitgen millorar l'expressió i la comprensió general, de principiants a nivell avançat. Les classes estan formades per un màxim de 14 estudiants.

  Aquest curs ofereix tots els elements necessaris per a millorar la seva capacitat per a comunicarse i comprendre l'idioma.

 • Curs intensiu, 22.5 hores per setmana de dilluns a divendres pels matins, de 9h45 13h i de 14h a 15h30: Aquests cursos son per estudiants que necessiten desenvolupar el vocabulari i aconseguir un bon nivell de l'idioma, ja sigui com a part dels estudis o del treball. Els estudiants van a classes pels matins d'anglès general per a millorar la comprensió i expressió oral. El curs de la tarda es realitza generalment en grups més petits, el que permet un aprenentatge més personalitzat. Els estudiants tenen l'oportunitat de revisar els problemes dins o fora de l'aula i millorar les seves habilitats en l'anglès. Aquest curs intensiu està especialment indicat per estudiants que desitgin millorar el seu nivell rapidament.


Preparació a examens oficials: Cambridge (FCE, CAE, CPE) o IELTS - 15 o 22.5 hores per setmana: Es recomana al menys un curs de 8 setmanes de preparació. Si creieu que esteu preparats, podeu fer un curs de 4 setmanes. El curs de preparació tractarà tots els aspectes importants dels examens i us permetrà resoldre dudes, practicar l'expressió oral i fer tests i exercicis pràctics. El calendari és el mateix que per el programa d'anglès general o intensiu. El nivell mínim per fer aquest programa es intermedi:


 • IELTS

  Es l'examen estàndar necessari per a poder inscriure's en una universitat britànica o una escola.

 • Cambridge (FCE, CAE, CPE)

  Els examens CAE, FCE y CPE estàn reconeguts a nivell mundial i et facilitaràn l'accés al món laboral.


Cursos Business (cursos d'anglès per executius i de negocis): Actualment l'anglès és un dels elements fonamentals per a desenvolupar una carrera professional. És per això que et proposem aquest programa d'anglès per executius i negocis amb 22,5 classes per setmana, de dilluns a divendres, pel matí de 9h45 a 13h00 i de 14h a 15h30. Aquest curs està orientat a aquelles persones que necessiten l'anglès per millorar la seva posició laboral o accedir en el mercat laboral, o fins i tot tenir més confiança a l'hora de comunicarse en l'idioma de les finances.

Està orientat a l'utilització de l'anglès en el món de les empreses, però podeu escollir el que desitjeu millorar. Els grups son molt reduïts (màxim 3 estudiants), el que permet una atenció personalitzada i un treball molt més intens i eficaç. El nivell exigit és l'intermedi. 

Temàtica dels cursos d'anglès per executius: utilitzar l'anglès per telèfon, presentacions, negociació, les reunions, serveis bancaris, administració, a l'oficina, etc.Allotjament:Oferim allotjament en una familia d'acollida. Pot ser una familia, una parella o fins i tot una persona que visqui sola. No podem garantir previament els serveis domèstics. Podria ser que tingués que compartir habitació durant la temporada alta (de maig a octubre). La bugada és responsabilitat de l'estudiant i a l'arribar s'entregarà un joc de llençols i tovalloles netes.

Aquest tipus d'allotjament inclou 16 àpats per setmana. És a dir, l'esmorzar i el sopar de dilluns a divendres; i esmorzar, dinar i sopar els caps de setmana. De vegades les families d'acollida deixen llibertat a l'estudiant per utilitzar la cuina.

De tant en tant, la familia d'acollida pot proposar a l'estudiant excursions o sortides. Cadascú és lliure de fer els seus propis plans per les nits i durant els caps de setmana.

És possible que l'estudiant necessiti agafar el transport públic per anar a l'escola d'idiomes desde casa. Tots els allotjaments es troben a Edimburg, a 5 minuts a peu d'una parada d'autobus.
Veure més

Competències per a les que et prepara el curs

Es donen classes en tots els nivells d?anglès.

Destinataris

Per a persones que vulguin aprendre o perfeccionar l'anglès en una inmersió cultural i/o de llengua a Anglaterra. L'edat mínima és de 16 anys.

Requisits

Curs d'anglès durant tot lany, a partir dels 16 anys. Duració mínima: 1 setmana.

Prova d'accés

Es realitza una prova de nivell a l'arribada de l'estudiant per tal de formar els grups.

Metodologia

Grups reduïts e internacionals.
Programes a mida de l?estudiant.

Horari/Torn

L?horari dependrà del programa del classes seleccionat (possibilitat entre 15 o 22'5 classes per setmana).

Durada

A partir d'una setmana fins a 36 setmanes. Programa flexible.

Lloc on s'imparteix el curs

Escola en el centre d'Edimburg, Escòcia.

Objetius

Aprenentatge d'anglès general, de negocis o preparació examens en grups internacionals.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Cus d'Anglès per adults a Edimburg

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Cus d'Anglès per adults a Edimburg