Easy Languages

Curs d'Anglès per adults a Galway

Easy Languages

Curs
Presencial
  • Brussel·les (Barcelona)

Descripció

La qualitat de les classes està garantida, ja que tots els professors de l'escola compten amb una àmplia experiència en el sector de l'ensenyament de l'anglès a estrangers, a més l'escola disposa del millor material pedagògic. Cada classe té una durada de 45 minuts. En arribar, els estudiants realitzen una prova de nivell per ser inclosos en el grup més adequat i adaptat al seu nivell.

 


Curs d'anglès general estàndard: 20 classes per setmana

En tots els cursos es dóna gran importància al domini de la gramàtica i del vocabulari a través d'exercicis pràctics perquè els estudiants agafin confiança amb l'idioma. Les classes tenen lloc cada matí de 9h a 12h30.

 


Curs d'anglès general intensiu: 30 classes per setmana

El curs d'anglès combina les classes del curs estàndard als matins (veure programa anterior) amb classes a les tardes dedicades a l'expressió oral ia la comunicació (amb tècniques per a l'aprenentatge de vocabulari, exercicis de redacció, comunicació, exemples situacionals, presentacions , conferències i altres activitats en funció de cada nivell).

 


Curs d'anglès de negocis: 20
classes d'anglès general + 10 classes de negocis per setmana

Els estudiants tindran el curs d'anglès general pels matins de dilluns a divendres, i a les tardes es dediquen a l'estudi de l'anglès de negocis.Programa de preparació per l'IELTS

Aquests cursos preparen als estudiants per IELTS, necessari per accedir a les universitats britàniques i internacionals de referència que imparteixen les seves classes en anglès. En arribar, els estudiants fan un examen per assegurar-se que tenen el nivell requerit. S'ofereixen dos tipus: 20 classes per setmana o 30 classes per setmana.Activitats:

L'escola organitza durant la setmana algunes excursions i activitats perquè els estudiants coneguin la ciutat i la cultura irlandesa. Algunes d'aquestes activitats són: visita guiada de la ciutat, sortides nocturnes pels bars més coneguts, tarda de literatura irlandesa, festes, concursos i jocs nocturns, golf, visita a Connemara i als Burren, visita a Dublin oa les illes Aran, entre altres.Allotjament:

L'allotjament
en família d'acollida és la millor manera que tenen els estudiants de practicar el seu anglès de forma contínua durant tot el dia i fora de l'ambient de l'escola. A més de conèixer més de prop la cultura i forma de vida irlandeses. Aquest allotjament inclou l'habitació individual amb esmorzar i sopar (mitja pensió) de dilluns a divendres i pensió completa els caps de setmana.

Veure més

Competències per a les que et prepara el curs

S'imparteixen tots els nivells d'anglès.

Destinataris


Per a persones que vulguin aprendre o perfeccionar l'anglès en una immersió cultural i / o lingüística a Irlanda. Edat mínima de 17 anys.Requisits

Curs d'anglès durant tot l'any, des dels 17 anys. Durada mínima: 1 setmana.

Prova d'accés

En arribar al centre es realitzarà una prova de nivell per a la formació dels grups.

Metodologia

Grups reduïts i internacionals.
Programes a mida de l'estudiant.

Horari/Torn

L'horari dependrà del programa de lliçons seleccionat (possibilitat entre 20 o 30 lliçons per setmana).

Durada

A partir d'1 setmana fins a tot un any. Programa flexible.

Lloc on s'imparteix el curs

Escola al centre de la ciutat de Galway, Irlanda.

Objetius

Aprenentatge d'Anglès general o especialitzat (comerç, dret, màrqueting ...) en grups internacionals.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs d'Anglès per adults a Galway

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs d'Anglès per adults a Galway