Anglès per adults a Londres

Curs
Presencial
Consulteu el preu

Descripció

L'èxit de les classes es basa en la interactivitat (un màxim de 20 estudiants per classe) i en la qualitat dels professors. S'ofereixen cursos en nou nivells d'anglès.

Oferim tres programes en funció dels horaris (elecció entre matí, migdia o tarda):

Horaris:

Sessió de matí: 9:00-12:15

Sessió de migdia: 12:15-15:30

Sessió de tarda: 14:30-17:45

Mòduls optatius: 12:20-13:20, 13:20-14:20, 14:30-15:30, 15:30-16:30

Anglès general:
Aquests cursos estan recomanats per als estudiants que volen aprendre o perfeccionar el seu nivell d'anglès. S'accepten tots els nivells, des de principiants fins a avançats. Al final del curs, els estudiants reben un certificat sobre el seu nivell d'anglès i una anàlisi sobre la seva evolució i progressió. Els professors utilitzen tècniques d'interacció dinàmica com jocs de rol i treballs en grup perquè els estudiants participin i tinguin més confiança amb l'anglès. L'estudiant pot triar entre 15, 20 o 25 classes per setmana. Els cursos se centren tant en la comprensió i l'expressió oral com en la redacció i la lectura. Es poden afegir un o dos mòduls de 5 classes a les 15 classes d'anglès general per crear els programes amb 20 o 25 classes.

Anglès per a executius:
Aquests cursos estan orientats per a aquells estudiants que desitgen millorar la seva expressió en anglès en el món dels negocis i els proporciona un llenguatge especialitzat. Els participants practicaran la comprensió oral, lectura, vocabulari, conversa i hauràn de participar amb casos pràctics. Podràn participar en seminaris i conversar sobre temes com la mundialització, les marques, el comerç, les finances, l'estratègia, l'ètica, la competència, el lideratge,l' innovació i la publicitat, entre d'altres. És la millor ocasió per desenvolupar i posar en pràctica els coneixements de l'idioma. Aquests cursos inclouen 15 classes de Business English que es poden combinar amb 1 o 2 mòduls opcionals de 5 classes.

Preparació als exàmens:
Oferim cursos específics per preparar exàmens oficials d'idiomes, sobretot Cambridge: FCE (First Certificate in English), CAE (Certificate in Advanced English), i el IELTS (l'equivalent de l'examen TOEFL americà). Es necessiten un mínim de 8 setmanes per preparar el IELTS i de 12 a 14 setmanes per als certificats de Cambridge (les convocatòries són al juny i desembre). Aquests examens serveixen per avaluar la capacitat d'una persona per utilitzar l'anglès en situacions comunicatives reals. Són de gran utilitat si voleu millorar les seves perspectives d'ocupació, realitzar estudis o si té previst viatjar o instal·larse a l'estranger.

Els cursos inclouen 15 classes de preparació als examens per setmana més 1 o 2 mòduls opcionals de 5 classes cada un.

Cada programa inclou 15 classes per setmana (curs estàndard) que poden combinar-se amb 1 o 2 mòduls de 5 classes cada un (optatiu):

- Conversa & pronunciació: millorar les competències en expressió oral
- Redacció & gramàtica: l'estudi dels diferents tipus de redacció
- Estudi de la cultura britànica: història britànica, mitjans de comunicació, art i música
- Anglès per al treball: CV i carta de motivació, redacció de correus electrònics, tècniques per a entrevistes i presentacions, mètodes de recerca de feina
- Anglès acadèmic: cursos per a preparació a màster i universitat, tècniques per agafar apunts, redacció, com fer una bona tesi, tècniques de recerca i presentació.

Temari

El nostre programa ofereix allotjament (de pagament):

Família d'acollida:
Viure a casa d'una família d'acollida és la millor manera per als estudiants de tenir un contacte continu amb l'anglès poder practicar-lo en tot moment amb persones anglòfones. L'allotjament inclou mitja pensió i habitació individual. Abans de començar el viatge, a cada alumne se l'informa sobre el nom de la seva família, la direcció i el número de telèfon, i rep un plànol de la ciutat i indicacions sobre la boca de metro més propera. Totes les famílies són acuradament seleccionades pel nostre personal i es troben en zona 3, a 30 o 45 minuts del centre de la ciutat i de l'escola.

Residència d'estudiants:
Per a aquells estudiants més independents, proposem l'allotjament en residència, en habitació compartida. Les residències són a 10-15 minuts de l'escola en transport comú, en un barri molt animat i en un ambient d'estudiants. Les habitacions de la residència inclouen una petita cuina al seu interior i els serveis i la dutxa són compartides. A més, hi ha servei de neteja, telèfons i accés Wifi. Hi ha també la possibilitat d'allotjar en residència superior, el que dóna accés a una habitació individual de confort superior a les nostres residències estàndard.

Competències per a les quals et prepara el curs

Es donen classes en tots els nivells d'anglès.

Destinataris

Per a persones que vulguin aprendre o perfeccionar l?anglès en una inmersió cultural i/o de llengua a Anglaterra. L?edat mínima és de 16 anys.

Requisits

Curs d'anglès durant tot l'any, a partir dels 16 anys. Duració mínima: 1 setmana.

Prova d'accés

Es realitza una prova de nivell a l'arribada de l'estudiant per tal de formar els grups.

Metodologia

Grups reduïts e internacionals. Programes a mida de l'estudiant.

Durada

A partir d'una setmana fins a 32 setmanes. Programes flexibles.

Objectius

Aprenentatge d'anglès generalm de negocis o preparació examens en grups internacionals.

Preu

Consulteu el preu
2 setmanes a partir de 355 euros - 4 setmanes a partir de 685 euros - 12 setmanes a partir de 1550 euros. Inclou: 15 classes setmanals, llibres de text

Professorat

Professors natius i titulats.
Campus i seus: Easy Languages
Easy Languages
Rue de la Loi Brussel·les (Barcelona)
X