Easy Languages

Curs d'Anglès per a adults a Malta

Easy Languages

Curs
Presencial
  • Brussel·les (Barcelona)

Descripció

Els cursos per a adults inclouen un programa amb 20 classes de 45 minuts per setmana, fet que permet als alumnes tenir temps lliure per gaudir les seves vacances a l'illa. Per a aquells que necessitin dedicar més temps a l'anglès, oferim un programa intensiu amb 30 classes per setmana. Les hores addicionals estan dedicades al perfeccionament del vocabulari, l'expressió oral i la redacció.

 

En arribar, els estudiants fan la prova de nivell que permet conèixer el seu nivell d'anglès i integrar-los en un grup adaptat a aquest nivell, des de principiants fins a avançats. Cada grup compta amb un màxim de 12 estudiants. L'escola proposa als interessats dos tipus de curs:

 

Curs d'anglès estàndard: 20 classes per setmana (de 45 minuts cadascuna)

Aquest programa permet als participants aprofitar les seves vacances a l'illa.

Curs d'anglès intensiu: 30 classes per setmana (de 45 minuts cadascuna)

És el programa perfecte per a aquells que volen dedicar més temps a la millora del seu nivell d'anglès. Les hores extra permeten millorar el vocabulari i aplicar les competències lingüístiques tant en oral com en escrit.Activitats i excursions:

 

L'escola organitza per als adults un programa d'activitats i excursions. Aquestes activitats seran comunicades als alumnes en la tarda de benvinguda i informació organitzada el primer dilluns i seran incloses en la guia que es distribueix en arribar. La inscripció a les activitats es fa a l'escola, durant els descansos i per les tardes. Totes les excursions tenen lloc a les tardes, a la nit o durant els caps de setmana.

 

Algunes de les propostes són: creuer al voltant del port de la Valette, visita amb cotxe de "Three Cities", excursió a la platja Paradise Sandy, degustació de vins, partit de futbol, safari en jeep, classe de salsa, excursió a Gozo , sortir de marxa per la ciutat, passeig a cavall, busseig, entre altres.Allotjament:Proposem
als participants allotjament en família d'acollida o en residència.

 

En família d'acollida:

 

Les famílies d'acollida són atentament seleccionades pel personal de l'escola. Són totes anglòfones i ofereixen als estudiants les millors condicions per practicar el seu anglès en un entorn acollidor i familiar. La majoria de les famílies viu als barris de Sliema / St. Julians / Swieqi, altres als pobles propers com Sant Gwann, Msida, Ta / Xbiex, Naxxar, Paper de vidre, Balzan o Attard.

 

En general l'allotjament es realitza en habitació doble (de vegades triple) però hi ha la possibilitat de reservar una habitació individual (amb un suplement de preu en temporada alta). A més els estudiants tenen mitja pensió inclosa.

 

En residència:

 

La segona opció per a l'allotjament és una des les nostres residències. No podem garantir en quina de les residències estaran els alumnes, però podem col · locar junts en la mateixa habitació als estudiants (del mateix sexe) que ho desitgin i que hagin realitzat una reserva prèvia. El preu a les residències no inclou els menjars.

La residència Alborada és una de les més demandades i és a 10 minuts de les escoles. Té un emplaçament excel · lent, a dos minuts del mar i proposa estudis equipats amb bany privat i una petita cuina.

 

La residència Days Inn proposa habitacions compartides (2 persones) amb cuina, bany equipat i aire condicionat. La recepció és oberta 24h i disposa de cafeteria i Internet, un restaurant. També hi ha una piscina a al terrat.

Les opcions en residència són: un estudi compartit amb 2 o 3 estudiants més o un estudi individual. Es pot llogar una televisió per 5 euros per setmana o accedir a Internet a través de la xarxa Wi-fi per 2 euros per setmana.

Veure més

Competències per a les que et prepara el curs

S'imparteixen tots els nivells d'anglès.

Destinataris

Per a persones que vulguin aprendre o perfeccionar l'anglès en una immersió cultural i / o lingüística a Malta. Per a majors de 18 anys.

Requisits

Curs d'anglès durant tot l'any, des dels 18 anys. Durada mínima: 1 setmana.

Prova d'accés

En arribar al centre es realitzarà una prova de nivell per a la formació dels grups.

Metodologia

Grups reduïts i internacionals.
Programes a mida de l'estudiant.

Horari/Torn

L'horari dependrà del programa de lliçons seleccionat (possibilitat entre 20 o 30 lliçons per setmana).

Durada

A partir d'1 setmana fins a tot un any. Programa flexible.

Lloc on s'imparteix el curs

Escola St Julians, Malta

Objetius

Aprenentatge d'Anglès general o especialitzat (comerç, dret, màrqueting ...) en grups internacionals.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs d'Anglès per a adults a Malta

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs d'Anglès per a adults a Malta