Curs d'Anglès per a adults a Manchester

Curs
Presencial
Consulteu el preu

Descripció

Els cursos de l'escola es divideixen en tres tipus: els cursos d'anglès general, els cursos de preparació als exàmens oficials (IELTS, FCE, Cambridge, TOEIC) i els cursos amb el mètode Callan. Aquest mètode permet als estudiants un reforç de l'oral. Els estudiants passen més del 70% del temps practicant dialogar, escoltar i parlar en anglès, seguint un ritme intens d'exercicis, amb preguntes-resposta i altres activitats. Tots els professors de l'escola són nadius.
 

En arribar, els estudiants realitzen una prova per determinar el seu nivell oral i escrit en anglès. Tot seguit són inclosos en el grup més convienente d'acord amb les seves capacitats lingüístiques. A l'escola hi ha possibilitat per a tots els nivells d'anglès, des de principiants fins a avançats. La durada de cada classe és de 50 minuts.
 

Curs estàndard: 20 classes per setmana. Aquest curs és perfecte per als estudiants que vulguin millorar el seu anglès i alhora gaudir de la seva estada a Anglaterra. Les classes tenen lloc als matins, de dilluns a divendres, durant tot l'any.
Curs semi-intensiu: 30 classes per setmana El curs semi-intensiu ha estat concebut per a aquells que busquin una experiència més intensa amb l'idioma. Les classes tenen lloc als matins ia les tardes, de dilluns a divendres, durant tot l'any.
Curs intensiu: 40 classes per setmana. Per aquells que volen practicar el seu anglès de forma intensiva i progressar ràpidament. Les classes tenen lloc al matí ia la tarda, de dilluns a divendres, durant tot l'any.
Preparació d'exàmens: 20 o 30 classes per setmana. Les sessions de preparació als exàmens serveixen per preparar els estudiants que desitgin presentar-se a algun examen oficial d'anglès. A l'escola hi ha cursos de preparació per a l'examen TOEIC, l'examen de Cambridge FCE (classes al matí ia la tarda, sessions de 10 setmanes) o l'examen IELTS. Per poder participar en aquests cursos es requereix com a mínim un nivell intermedi d'anglès. Per conèixer les dates de començament de les sessions, contacta'ns.

Activitats:
 

A més dels cursos, l'escola ofereix un programa d'activitats i excursions (opcional i de pagament per a alguns), que inclou visites a galeries i museus, ambient nocturn i altres activitats per descobrir la ciutat i els voltants el que li permet absorbir la cultura local

Allotjament:

Per
aquest programa hi ha la possibilitat d'escollir entre dos tipus d'allotjament:

En família d'acollida

L'allotjament en família d'acollida és una forma molt eficaç per als estudiants d'aprendre un idioma, a través de la comunicació contínua amb persones anglòfones i un contacte diari amb la cultura. Totes les famílies són acuradament seleccionades per nuesto equip.
 
Les famílies són realment acollidores i compartiran el dia a dia amb els seus convidats. A més de permetre a l'estudiant practicar l'idioma fora de l'ambient i l'entorn de l'escola.
 
Els estudiants disposen d'una habitació individual, un bany, en general compartit, i els àpats en família (mitja pensió durant la setmana i pensió completa el cap de setmana).
 

A casa compartida

Per als estudiants més independents i que realitzin un curs de més de 4 setmanes, poden escollir una casa compartida. Aquesta fórmula no inclou els menjars, però les residències disposen de la cuina. Les habitacions són individuals o compartides. Aquest allotjament es reserva per mesos, prèvia sol · licitud i en funció de la disponibilitat. Les tarifes són molt atractives per als estudiants que desitgin quedar diversos mesos.

Competències per a les quals et prepara el curs

S'imparteixen tots els nivells d'anglès.

Destinataris

Per a persones que vulguin aprendre o perfeccionar l'anglès en una immersió cultural i / o lingüística a Anglaterra. Per a majors de 16 anys.

Requisits

Curs d'anglès durant tot l'any, des dels 16 anys. Durada mínima: 1 setmana.

Prova d'accés

En arribar al centre es realitzarà una prova de nivell per a la formació dels grups.

Metodologia

Grups reduïts i internacionals. Programes a mida de l'estudiant.

Durada

A partir d'1 setmana fins a tot un any. Programa flexible.

Objectius

Aprenentatge d'Anglès general o especialitzat (comerç, dret, màrqueting ...) en grups internacionals.

Professorat

Professors natius i titulats.
Campus i seus: Easy Languages
Easy Languages
Rue de la Loi Brussel·les (Barcelona)
X