Curs d'Anglès per a adults a Oxford

Curs
Presencial
Consulteu el preu

Descripció

L'escola ofereix cursos a nivell elemental, pre-intermedi, intermedi, intermedi superior i avançat. En finalitzar el curs, cada estudiant rep un certificat.

Anglès general (15 o 20 classes per setmana):
Aquest curs està centrat en la lectura, redacció, comprensió escrita i expressió oral però també inclou exercicis de vocabulari, de gramàtica i de pronunciació. Es tracta d'ajudar els estudiants a millorar el seu nivell d'anglès en tots els aspectes de l'idioma de forma ràpida i eficaç. Hi ha dues possibilitats: un programa amb 20 classes (50 minuts cadascuna de 9h30 a 13h30) o 15 classes (al matí oa la tarda).

Anglès intensiu (30 classes per setmana):
El curs intensiu d'anglès inclou 30 classes (de 50 minuts cadascuna) per setmana. Combina als matins el curs d'anglès general juntament amb cursos de conversa a les tardes (de 9h30 fins 17h30). Aquest curs és perfecte per a aquells estudiants que només puguin quedar-se a Anglaterra durant un temps limitat. Els cursos de conversa impartits a la tarda, permeten als estudiants posar en pràctica l'après durant els matins. Durant les classes de conversa es discuteixen temes de tot tipus, d'actualitat i també la història.

Preparació als exàmens IELTS (15 classes per setmana):
L'examen IELTS (International English Language Testing System) és una prova imprescindible per a aquells que volen estudiar en una universitat britànica i també en moltes de les universitats dels Estats Units, Austràlia i en altres països anglòfons. Aquest programa inclou 15 classes per setmana (de 9h30 a 12h30, veure la taula de preus). És un curs de preparació específic per a l'examen.

Allotjament
:

Família d'acollida:
Es troben generalment en els barris residencials d'Oxford, a uns 15 o 30 minuts amb autobús del centre de la ciutat. Els estudiants disposen d'una habitació doble (o individual pagant un suplement), d'una cambra de bany en general compartit i els àpats són en família (mitja pensió durant la setmana, i pensió completa els caps de setmana).

Residència d'estudiants:
Tot l'any (excepte juliol i agost) oferim als estudiants viure en una les nostres residències en una habitació individual amb esmorzar inclòs. Les habitacions disposen de TV, i menjador proper que permet als participants menjar econòmic.

Residència d'estudiants (estiu):
A l'estiu (juliol-agost) s'ofereix allotjament en un dormitori prop de l'escola. La residència s'organitza en apartaments de 6 o 7 dormitoris, que comparteixen una cuina i un bany. Cada habitació té un llit, escriptori, cadira i un armari.
Hi ha rentadores (de pagament) disponibles per als estudiants. Es proporcionen els llençols i roba de llit. Els àpats no estan incloses en aquest tipus d'allotjament.

Competències per a les quals et prepara el curs

S'imparteixen tots els nivells d'anglès.

Destinataris

Per a persones que vulguin aprendre o perfeccionar l'anglès en una immersió cultural i / o lingüística a Anglaterra. Per a majors de 16 anys.

Requisits

Curs d'anglès durant tot l'any, des dels 16 anys. Durada mínima: 1 setmana.

Prova d'accés

En arribar al centre es realitzarà una prova de nivell per a la formació dels grups.

Metodologia

Grups reduïts i internacionals. Programes a mida de l'estudiant.

Durada

A partir d'1 setmana fins a 32 setmanes. Programa flexible.

Objectius

Aprenentatge d'Anglès general o preparació als exàmens oficials en grups internacionals.

Professorat

Professors natius i titulats.
Campus i seus: Easy Languages
Easy Languages
Rue de la Loi Brussel·les (Barcelona)
X