Easy Languages

Curs d'Anglès per a adults a San Francisco

Easy Languages

Descripció

Oferim diversos programes:

 


Curs d'anglès general (20 hores per setmana)

El programa consisteix en 20 classes (de 45 minuts cadascuna) per setmana. Les classes tenen lloc al matí, entre les 9h i 13h i estan centrades en la gramàtica, redacció, pronunciació, conversa, comprensió oral i escrita, així com vocabulari. L'objectiu del programa és que els estudiants assoleixin un nivell suficient d'anglès com per poder expressar-se correctament i parlin amb fluïdesa.

 


Anglès per a executius (20 hores per setmana)

El programa d'anglès per a executius inclou 20 classes (de 45 minuts cadascuna) cada matí (9h a 13h). Aquestes classes estan dirigides per professionals, empresaris, o estudiants d'empresarials o comerç. El curs sol complementar amb classes de conversa i preparació a l'examen TOEIC o per classes particulars a les tardes.

 


Curs de preparació al TOEFL (20 hores per setmana)

Els estudiants (amb un nivell intermedi o avançat) comencen cada dia amb una classe de gramàtica (anglès general) i després una sessió específica de preparació a l'examen. Tots els divendres es realitzen exemples d'examen. El programa inclou 20 classes de 45 minuts cada matí de la setmana (de 9h a 13h). La major part dels estudiants afegeixen una classe de treball personal a l'aula d'informàtica a la tarda.

 


Curs de preparació als exàmens de Cambridge FCE i CAE, sessió de 12 setmanes (20 hores per setmana)

Els estudiants han de tenir un nivell intermedi o avançat d'anglès. Comencen cada dia amb una sessió d'anglès general en el seu nivell i continuen amb una sessió de preparació a l'examen. La durada del curs és de 12 setmanes amb 20 classes de 45 minuts cada matí (9h a 13h).

 


Classes particulars (mínim 10 hores)

Els estudiants que ho desitgin poden sol · licitar un programa personalitzat amb classes particulars com a complement al curs escollit. Per a això, és imprescindible un mínim de 10 hores particulars que en general es reparteixen en sessions d'1 a 4 hores.

 


Activitats i excursions:

 


L'escola organitza diferents activitats cada setmana com menjars en restaurants, voleibol, cinema, esports, teatre, excursions per Sant Francesc, visita de Berkeley, entre d'altres.Allotjament:

És
possible allotjar-se amb una família d'acollida o en un pis compartit, completament equipat en una residència d'estudiants, en habitació doble (o individual amb suplement).

 

Família d'acollida

L'allotjament a casa d'una família d'acollida permet practicar l'anglès fora de les hores de classe. Les famílies són acuradament escollides i seleccionades per garantir el major confort als estudiants. Normalment, els alumnes dormen en una habitació compartida (també hi ha habitacions individuals disponibles però suposen un suplement en el preu), amb mitja pensió. La major part de les famílies acullen diversos estudiants a la vegada. Si escolliu aquest allotjament, haureu preveure desplaçaments diaris d'uns 45 minuts.Residència d'estudiants

En una habitació doble amb un estudiant del mateix sexe i diferent nacionalitat (o també en un estudi simple amb suplement). L'esmorzar està inclòs. La residència compta amb televisió, bany, accés Internet gratis (per cable o WiFi), telèfon, llençols, cuina comú (nevera i microones a l'habitació), rentadores i assecadores. Les residències són al centre de la ciutat i els estudiants poden anar a peu a l'escola (una de les residències és a 15 minuts amb autobús de l'escola). Important: les places s'omplen molt ràpid, així que és indispensable reservar amb diverses setmanes d'antelació o fins i tot mesos. Es demana una fiança de 100-300 $ en arribar.

Veure més

Competències per a les que et prepara el curs

S'imparteixen tots els nivells d'anglès.

Destinataris

Per a persones que vulguin aprendre o perfeccionar l'anglès en una immersió cultural i / o lingüística als Estats Units. Per a majors de 16 anys.

Requisits

Curs d'anglès durant tot l'any, des dels 16 anys. Durada mínima: 2 setmanes.

Prova d'accés

En arribar al centre es realitzarà una prova de nivell per a la formació dels grups.

Metodologia

Grups reduïts i internacionals.
Programes a mida de l'estudiant.

Horari/Torn

L'horari dependrà del programa de lliçons seleccionat (possibilitat entre 20 lliçons per setmana o classes particulars).

Durada

A partir de 2 setmanes fins a tot un any. Programa flexible.

Lloc on s'imparteix el curs

Escola al centre de la ciutat de San Francisco, Estats Units

Objectius

Aprenentatge d'Anglès general o especialitzat (comerç, dret, màrqueting ...) en grups internacionals.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs d'Anglès per a adults a San Francisco

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs d'Anglès per a adults a San Francisco