Easy Languages

Curs d'Anglès per a Adults a Winchester

Easy Languages

Descripció

Les classes s'imparteixen de dilluns a divendres i tenen una durada de 60 minuts. S'imparteixen cursos en tots els nivells, des anglès elemental fins a nivell avançat. Tanmateix no hi ha grups per a aquells alumnes que comencin de zero.

El primer dia es realitza un test de nivell per determinar el curs que et correspon. Les classes tenen un màxim de 8 alumnes per grup per garantir així una màxima eficàcia en l'aprenentatge.Anglès general - 30 lliçons

Aquests cursos s'imparteixen en horari de matí i tarda i inclouen les 4 competències lingüístiques en l'aprenentatge d'una llengua: comprensió oral i escrita i expressió oral i escrita. L'objectiu és fer que els estudiants se sentin còmodes en l'ús de l'anglès.Preparació al IELTS - 30 lliçons (4 setmanes)

El IELTS és l'examen estàndard necessari per inscriure en una universitat britànica. Durant el matí els alumnes segueixen cursos d'anglès general (12'5 hores setmanals) i per les tardes segueixen cursos específics de preparació al IELTS (10h per setmana).Allotjament:
En família d'acollidaL'allotjament amb una família d'acollida est una manera eficaç per als estudiants de comunicar regularment amb nadius i conèixer la cultura anglesa. L'alumne s'allotja en una habitació individual i el règim inclou mitja pensió durant la setmana i pensió completa durant el cap de setmana. La majoria de les famílies viuen prop de l'escola però de vegades serà necessari utilitzar l'autobús.

Les famílies són seleccionades acuradament pel nostre representant al país, així que en cas de problemes relacionats amb l'allotjament rebrà la informació necessària.

Veure més

Competències per a les que et prepara el curs

S'imparteixen tots els nivells d'anglès.

Destinataris

Per a persones que vulguin aprendre o perfeccionar l'anglès en una immersió cultural i / o lingüística a Anglaterra. Per a majors de 18 anys.

Requisits

Curs d'anglès durant tot l'any, des dels 18 anys. Durada mínima: 2 setmana.

Prova d'accés

En arribar al centre es realitzarà una prova de nivell per a la formació dels grups.

Metodologia

Grups reduïts i internacionals.
Programes a mida de l'estudiant.

Horari/Torn

30 lliçons per setmana.

Durada

A partir de 2 setmanes fins 18 Setmanes. Programa flexible.

Lloc on s'imparteix el curs

Escola al centre de Winchester, al Regne Unit.

Objectius

Aprenentatge d'Anglès general o preparació als exàmens oficials en grups internacionals.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs d'Anglès per a Adults a Winchester

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs d'Anglès per a Adults a Winchester