Easy Languages

Curs d'Anglès i / o pràctiques per a adults a Cardiff

Easy Languages

Descripció

Impartims tots els nivells d'anglès. Es realitzen exàmens al llarg de cada curs per avaluar el progrés de cada estudiant. Hi ha un màxim de 10 estudiants per classe. Les classes duren 45 minuts.Oferim els següents cursos:Anglès general

Els cursos d'Anglès General permeten millorar l'anglès de cada dia. El contingut del curs varia en funció del nivell, però, cada lliçó inclou l'estudi de la gramàtica, conversa i pronunciació, escriptura i comprensió. Oferim diversos cursos més o menys intensiu:Curs estàndard: 20 lliçons per setmana: Les classes s'imparteixen tots els matins de dilluns a divendres.

Cursos intensius: 28 lliçons per setmana: Les classes s'imparteixen al matí i part de la tarda, de dilluns a divendres.

Curs extra intensiu: 32 lliçons per setmana: Les classes s'imparteixen al matí i la tarda, de dilluns a divendres.

A la tarda: 20 lliçons per setmana: Aquesta fórmula és la més interessant en termes de preu.

Classes particulars: Cada classe individual té una durada d'1 hora. Aquesta fórmula és possible només combinada amb un curs dels anteriorment esmentats.Business English: 28 lliçons per setmana

Aquests cursos estan dissenyats per ajudar els estudiants a tenir una millor comunicació en el món dels negocis i donar-los un vocabulari especialitzat. Els participants treballaran comprensió oral, lectura, vocabulari, conversa, i exploraran els casos pràctics.

Els "certificats Business English" estan reconeguts a nivell mundial i serveixen per demostrar als ocupadors la seva capacitat de comunicar-se en anglès en un context professional.

La durada mínima del curs és de 2 setmanes, màxim 12. L'estructura és anglès general al matí (20 hores) i classes de Business English a la tarda (8 hores).Preparació per a l'IELTS (mínim 4 setmanes)

Desenvolupat específicament per a l'examen IELTS (l'equivalent del TOEFL Anglès americà).

L'examen IELTS (International English Language Testing System) és una base per a la integració de la majoria de centres britànics i també és acceptada en moltes universitats als Estats Units, Austràlia i altres països de parla Anglesa. Aquest programa està obert a estudiants de nivell intermedi amb un mínim de 12 setmanes.Els cursos de preparació per l'IELTS es realitzen cada matí a raó de 20 lliçons per setmana. Aquells que trien el programa de 28 lliçons o 32 lliçons d'AnglèsPrograma de preparació acadèmica. L'escola ofereix un programa de preparació acadèmica per entrar en una universitat britànica. El seu objectiu és ajudar a millorar els seus coneixements d'anglès acadèmic i desenvolupar les seves habilitats necessàries per tenir èxit en la universitat.

Aquest programa té 3 nivells i 32 lliçons. En el primer, les classes de al matí es centren en un anglès més acadèmic mentre que a la tarda es tracta d'anglès general. Els nivells 2 i 3 se centren en la preparació del IELS; indispensable per entrar en qualsevol universitat britànica. Cursosde anglès general per lastardesAquest programa està disponible per a un mínim de 12 setmanes, màxim 36.

Oferim
als estudiants de la Unió Europea (o del Japó amb la Visa de Mobilitat de Joves) d'almenys 18 anys, que puguin beneficiar-se de l'experiència en una empresa local a lavez que estudien un curs d'anglès general.Els estudiants han de tenir almenys un nivell intermedi d'anglès.El programa es presenta de la següent manera:

- 4 setmanes d'anglès general (20 lliçons per setmana)

- 4 a 12 setmanes de pràctiques (30 hores per setmana).És una combinació ideal per a estudiants que necessitin Anglès per la seva futura carrera.Entre les possibles àrees: Turisme, Màrqueting, Vendes, Administració, Relacions Públiques, Mitjans de Comunicació, Disseny, Finances, Esports, Educació ...Allotjament:Família d'acollida:

Viure amb una família a Cardiff et permetrà practicar el teu Anglès amb la població local, que és el millor camí a seguir.Les nostres famílies amfitriones són acuradament seleccionats i tenim excel · lents relacions amb ells. Estan en un entorn segur en les zones residencials.Ofereixen habitacions individuals amb bany compartit. El règim de mitja pensió inclòs. La família proporciona roba de llit, però l'estudiant ha de portar les seves tovalloles. Les famílies es troben a uns 15 minuts de l'escola.Residència d'estudiants:

Per als estudiants que volen una mica d'independència, oferim allotjament en residència d'estudiants en habitació individual amb bany privat.Roba de llit inclosa, però l'estudiant ha de portar les seves pròpies tovalloles. Una sala comuna amb TV, cuina i bugaderia per compartir amb altres estudiants internacionals. Per a la seva seguretat, les residències tenen vigilància 24h.Es troben al centre de la ciutat, un màxim de 20 minuts caminant de l'escola.


 
Veure més

Competències per a les que et prepara el curs

S'imparteixen tots els nivells d'anglès.

Destinataris

Per a persones que vulguin aprendre o perfeccionar l'anglès en una immersió cultural i / o lingüística a Anglaterra. Els cursos són per a majors de 16 anys i les pràctiques estan dissenyades per a majors de 18 anys.

Requisits

Curs d'anglès durant tot l'any, des dels 16 anys. Per realitzar les pràctiques es requereix un nivell intermedi d'anglès. Duración mínima: 2 semana.

Prova d'accés

En arribar al centre es realitzarà una prova de nivell per a la formació dels grups.

Metodologia

Grups reduïts i internacionals.
Programes a mida de l'estudiant.

Horari/Torn

L'horari dependrà de les classes que l'alumne vulgui seguir: 20, 28 o 32 lliçons per setmana.

Durada

A partir de 2 setmanes fins a 36 setmanes. Programa flexible.

Lloc on s'imparteix el curs

Escola al centre de Cardiff, al Regne Unit.

Objectius

Aprenentatge d'Anglès general, de feina, preparació als exàmens oficials en grups internacionals.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs d'Anglès i / o pràctiques per a adults a Cardiff

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs d'Anglès i / o pràctiques per a adults a Cardiff