Aparadorisme

Curs
Presencial
Consulteu el preu

Descripció

L'aparador és la carta de presentació d'una botiga, el focus d'atenció que fa que el públic entri o no en un establiment. Per això la seva organització i presentació és tan important i requereix una sèrie de coneixements específics que aprendràs en aquest curs. Per a això comptaràs amb l'ajuda d'un equip docent qualificat i uns materials didàctics adequats i elaborats per editorials especialistes en la matèria.

Després de la formació teòrica, accediràs a la nostra borsa d'ocupació activa i estaràs en tot moment acompanyat per un orientador laboral perquè t'ajudi i et assessori en tot allò que tingui a veure amb l'accés al món laboral.

Competències per a les quals et prepara el curs

En acabar aquest curs seràs capaç de: Crear un aparador. Organitzar i combinar els seus elements Cridar l'atenció del client. Conèixer les tècniques de decoració de l'aparador. Dominar tots els espais de la decoració comercial (aparador, publicitat, colors, il·luminació, mobiliari). Compondre espai i crear ambients i estils adequats a cada producte. Millorar l'eficàcia en la distribució i presentació dels articles.

Destinataris

El curs és adequat per a persones que els agradi la decoració i creació d'ambients i vulguin aplicar aquests coneixements a l'aparadorisme.

Requisits

Per a aquesta formació no es necessita cap titulació o requisit previ.

Titulació obtinguda

En acabar la formació rebràs el títol propi de Implika que certificarà tots els coneixements i aptituds adquirides i et capacitarà per desenvolupar el teu futur professional com Aparadorista.

Perspectives laborals

Centres comercials. Empreses privades de decoració. Empreses d'esdeveniments. Empreses de màrqueting. Dependents d'establiments comercials. Empreses de disseny d'espais comercials.

Promocions

Ajudes de fins al 25%.
Facilitats de pagament i ajudes disponibles.
Campus i seus: Implika Barcelona
Implika Barcelona
Gran Via de Les Corts Catalanes, Nº 583 08011 Barcelona
Cursos més populars
X