TeachersPro®

Curs d' Aprenentatge Autònom

TeachersPro®

Curs
On-line
75 €

Descripció

La societat de la informació, el món globalitzat i un vertiginós increment en la producció i disponibilitat d'informació, la qual es duplica ja cada tres o quatre anys, ens fa pensar que, a més a més dels coneixements bàsics i essencials sobre cada cultura, es fa imprescindible posar l'accent de la formació en estratègies i mecanismes d'autoaprenentatge, que garanteixin als nostres estudiants que podran seguir aprenent al llarg de tota la vida, en tant que el coneixement ha deixat de ser estable i permanent.

La formació d'individus que dominin la capacitat d'aprendre a aprendre, exigeix una pràctica docent que desenvolupi a cada estudiant com una persona crítica, reflexiva, autònoma i emprenedora, requereix que es desenvolupin i potenciïn les seves qualitats, aptituds i capacitats naturals, per aconseguir individus amb una autoestima i un autoconcepte ajustats a les seves característiques personals, tot això amb la finalitat que sàpiguen proposar-se fites assolibles.

És de vital importància, així mateix, que la pràctica docent desenvolupi en l'alumnat aquells processos mentals i de pensament efectiu que li permetin desenvolupar, al llarg de la seva escolaritat, un aprenentatge autònom, que garanteixi un desenvolupament progressiu i creixent com a persona, com a ciutadà i com a futur professional. Per a això serà necessari, planificar, programar, realitzar activitats i crear espais per a l'adquisició d'habilitats metacognitives i de motivació necessàries en l'alumnat per a un aprenentatge reflexiu.

Desenvolupant les següents habilitats:


  • Aprenentatge autònom.

  • Motivació i interès en l'aprenentatge.

  • Autoestima i autoconcepte.Veure més

Destinataris

La plataforma de TeachersPro es dirigeix principalment a docents i a professionals de l'educació.

Idiomes en què s'imparteix

Espanyol i anglès

Durada

Temps aproximat en la Plataforma (Teoria): 24h.
Temps aproximat a l'Aula (Pràctica): 21h.

Titulació obtinguda

En acabar cada desafiament es rebrà un diploma de TeachersPRO i de la Càtedra Escalae d'Innovació Educativa de la Universitat de Màlaga. Els diplomes estan inclosos en el preu del desafiament.
A més, recentment es va signar un acord de col·laboració amb la Finland University, que és l'organisme encarregat de la certificació de les competències docents de l'usuari que ho desitgi. Aquesta certificació està avalada pel prestigi internacional de la seva institució.

Preu

75 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs d' Aprenentatge Autònom

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs d' Aprenentatge Autònom