Aromes i Fragàncies

Màster
Distància
450 hores
7100 €

Descripció

Inici: 19/10/2009
Fi: 28/06/2010
Lloc: Fundació UPC - Ed. CITM C/ de la Igualtat, 33 Terrassa - CITM
Horari:
De Dilluns a  Dijous de 18:00 a 21:00

Tot els que ens envolta té uns trets característics que ens permeten percebre i diferenciar un producte d'un altre; un d'aquests trets és l'olor i un altre el sabor. Contínuament ens veiem sotmesos diversos estímuls olfactoris o gustativos, que ens provoquen reaccions diferents, tant si provenen d'aliments (aromes) com d'altres productes (fragàncies), ja siguin naturals o no, creats per personis especialitzades. Precisament és en aquest punt on fa temps que ens hem fixat l'objectiu de formar especialistes en la creació d'aromes i fragàncies.

La formació d'aromes o fragàncies destinats a ser incorporats a aliments, perfums o altres productes permet pensar en la relació entre l'olor o el sabor i el producte al que s'addiciona. Això requereix el coneixement de les matèries primeres a partir de les quals es pot confeccionar una composició determinada. És convenient conèixer, d'una banda, la naturalesa d'aquests productes, les seves propietats químiques, les seves propietats organolépticas, l'extracció de productes naturals, les possibilitats d'analitzar-los i incorporar-los a un producte acabat ... i, d'altra banda, el procés d'introduir-los al mercat complint amb la legislació establerta.

L'objectiu de l'oferta en Aromes i Fragàncies és omplir un buit formatiu en aquest àmbit al nostre país. Fins ara, les empreses assumien la formació del propi personal i els coneixements eren impartits per especialistes d'altres països.

La prioritat del programa és formar especialistes que puguin posar en pràctica els coneixements adquirits en una gran varietat d'indústries, com l'alimentaria, l'enológica, l'herbolaria, la perfumista, la cosmètica i l'especialitzada en productes de la llar (aerosols, ambientadores, detergents, netejadors, etc.).

Destinataris

Aquests cursos svan dirigits a professionals tant tècnics com a comercials d'empreses del sector del perfum, dels preparats d'higiene personal i domèstica, de l'alimentació, de la cosmètica, etc. També van dirigits a titulats universitaris en carreres científiques o tècniques, especialment en àrees com a biologia, química, veterinària, farmàcia i enginyeries química, agrícola i alimentaria i a totes aquelles personis que se sentin atretes pels continguts.
Campus i seus: Fundació UPC
Fundació UPC
c/ Badajoz, 73 - 77 08028 Barcelona
Cursos més populars
X