Assistència a la Direcció

Curs
Presencial
Consulteu el preu

Descripció

Els alts càrrecs d'una empresa tenen una agenda de treball molt completa que inclou reunions, esdeveniments, elaboració d'informes especialitzats ... Aquest curs t'ensenyarà a assistir amb eficiència a un o més alts directius o a un equip de treball. Per a això comptaràs amb l'ajuda d'un equip docent qualificat i uns materials didàctics adequats i elaborats per editorials especialistes en la matèria.

Després de la formació teòrica realitzaràs un període de pràctiques en una de les empreses del sector amb les que col·laborem, accediràs a la nostra borsa d'ocupació activa i estaràs en tot moment acompanyat per un orientador laboral perquè t'ajudi i et assessori en tot allò que tingui a veure amb l'accés al món laboral.

Competències per a les quals et prepara el curs

En acabar aquest curs seràs capaç de ... Organitzar i gestionar l'agenda de la direcció. Administrar sistemes d'informació i arxiu. Gestionar l'organització d'esdeveniments, reunions ... Desenvolupar tasques de relacions públiques a l'empresa. Realitzar tasques bàsiques d'administració. Gestionar les comunicacions internes i externes. Organitzar supervisar i realitzar treballs de secretariat.

Destinataris

Aquesta formació està orientada a aquelles persones que els agrada la opció laboral del secretariat especialitzat en alta direcció.

Requisits

Per a aquesta formació no es necessita cap titulació o requisit previ.

Titulació obtinguda

En acabar la formació teoricopràctica rebràs el títol propi de Implika que certificarà tots els coneixements i aptituds adquirides i et capacitarà per desenvolupar el teu futur professional com Assistent de Direcció.

Pràctiques

Podràs fer pràctiques en empreses.

Perspectives laborals

Assistent o secretari de direcció. Assistent personal. Assistent en diversos departaments d'una empresa. Personal assignat als membres de l'òrgan de direcció d'una organització. Secretariat en empreses públiques i privades. Tasques administratives.

Promocions

Ajudes de fins al 25%.
Facilitats de pagament i ajudes disponibles.
Campus i seus: Implika Barcelona
Implika Barcelona
Gran Via de Les Corts Catalanes, Nº 583 08011 Barcelona
Cursos més populars
X