Implika Barcelona

Assistència a la Direcció

Implika Barcelona

Descripció

Els alts càrrecs d'una empresa tenen una agenda de treball molt completa que inclou reunions, esdeveniments, elaboració d'informes especialitzats ... Aquest curs t'ensenyarà a assistir amb eficiència a un o més alts directius o a un equip de treball. Per a això comptaràs amb l'ajuda d'un equip docent qualificat i uns materials didàctics adequats i elaborats per editorials especialistes en la matèria.Després de la formació teòrica realitzaràs un període de pràctiques en una de les empreses del sector amb les que col·laborem, accediràs a la nostra borsa d'ocupació activa i estaràs en tot moment acompanyat per un orientador laboral perquè t'ajudi i et assessori en tot allò que tingui a veure amb l'accés al món laboral.

Competències per a les que et prepara el curs

En acabar aquest curs seràs capaç de ... Organitzar i gestionar l'agenda de la direcció. Administrar sistemes d'informació i arxiu. Gestionar l'organització d'esdeveniments, reunions ... Desenvolupar tasques de relacions públiques a l'empresa. Realitzar tasques bàsiques d'administració. Gestionar les comunicacions internes i externes. Organitzar supervisar i realitzar treballs de secretariat.

Destinataris

Aquesta formació està orientada a aquelles persones que els agrada la opció laboral del secretariat especialitzat en alta direcció.

Requisits

Per a aquesta formació no es necessita cap titulació o requisit previ.

Titulació obtinguda

En acabar la formació teoricopràctica rebràs el títol propi de Implika que certificarà tots els coneixements i aptituds adquirides i et capacitarà per desenvolupar el teu futur professional com Assistent de Direcció.

Perspectives laborals

Assistent o secretari de direcció. Assistent personal. Assistent en diversos departaments d'una empresa. Personal assignat als membres de l'òrgan de direcció d'una organització. Secretariat en empreses públiques i privades. Tasques administratives.

Promocions

Tenim actives una sèrie de ajudes i dtes segons el perfil que poden arribar fins al 25% dte sobre el preu total. Promoció vàlida fins a final de mes.

Tenim 5 seus obertes, i disposem de formació a distància i presencial.

També regalem un curs d'anglès amb la contractació de qualsevol dels nostres cursos.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Assistència a la Direcció

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Assistència a la Direcció