Autogestió emocional en els professionals de la relació d'ajuda

Descripció

Els professionals de la relació d'ajuda son persones que treballen amb persones i per a persones. Això implica moure's entre emocions, pensaments i comportaments que cal comprendre i saber gestionar. És una tasca complicada però que encara ho és més quan la principal dificultat és gestionar les pròpies emocions, pensaments i conductes.

En aquest curs, prenent com a punt de partida les fortaleses i debilitats de cada un mateix, s'aprenen eines d' autoconeixement i creixement personal per a poder afrontar millor les diferents situacions que planteja el treball en la relació d'ajuda.

Objectius:
  • Augmentar el grau d' autoconeixement identificant les pròpies fortaleses i debilitats  que entren en joc en la tasca professional.
  • Aprendre eines per a la gestió de les pròpies emocions, pensaments i conductes.
  • Observar la postura que es pren davant de diferents situacions i aprendre recursos per corregir el que sigui necessari.

Temari

  • Anàlisi funcional  de la personalitat.
  • Funcionament i dinàmica de les emocions.
  • Identificació de pensaments distorsionats.
  • Pautes pròpies de relació amb l'entorn.

Destinataris

Professionals de diferents disciplines relacionades amb la relació d'ajuda.

Metodologia

El curs combina la fonamentació teòrica com a marc referencial necessari per l'assoliment dels continguts i la posada en pràctica d?exercicis i/o dinàmiques per adquirir les habilitats i destreses requerides. En tot moment es pretén que els coneixements que es transmetin i els aspectes que es treballin resultin significatius per als alumnes.

Idiomes en els quals s'imparteix

Català

Durada

Data Inici: 12 de març de 2016 Data fi: 19 de març de 2016

Titulació obtinguda

Certificat acreditatiu de la Fundació Pere Tarrés.

Professorat

Gloria Fité Guarro: Psicòloga ?col.10916-, Formació en psicogeriatria, neuropsicologia i en psicoteràpia integradora humanista. Psicòloga a la residència Fundació Consorts Guasch l?Associació de Familiars de Malalts d?Alzheimer. Formadora a la Fundació Pere Tarrés i conferenciant per Calaix de Cultura. Psicoterapeuta en consulta privada i terapeuta col·laboradora per a Psicòlegs Sense Fronteres. Formada en Atenció Gerontològica Centrada en la Persona a la Universitat de Vic.
Autogestió emocional en els professionals de la relació d'ajuda
Institut de Formació de la Fundació Pere Tarrés
Campus i seus: Institut de Formació de la Fundació Pere Tarrés
Institut de Formació de la Fundació Pere Tarrés
c/Carolines 10 08012 Barcelona
Cursos més populars
X