Descripció


L'auxiliar administratiu realitza funcions de suport en diversos departaments de les empreses. Aquest curs et permetrà realitzar, sota la supervisió del responsable del departament, tasques administratives bàsiques. Per a això comptaràs amb l'ajuda d'un equip docent qualificat i uns materials didàctics adequats i elaborats per editorials especialistes en la matèria.Després de la formació teòrica realitzaràs un període de pràctiques en una de les empreses del sector amb les que col·laborem, accediràs a la nostra borsa d'ocupació activa i estaràs en tot moment acompanyat per un orientador laboral perquè t'ajudi i et assessori en tot allò que tingui a veure amb l'accés al món laboral.Competències per a les que et prepara el curs

En acabar aquest curs seràs capaç de ... Realitzar activitats de suport administratiu en l'àmbit laboral, comptable, comercial, financer i fiscal. Tasques d'atenció al client / usuari. Assegurar la satisfacció del client en la seva interacció amb l'empresa. Tramitar i elaborar documents. Classificar, registrar i arxivar comunicacions i documents.

Destinataris

El curs és adequat per a persones que els agradi la feina administrativa i veuen una interessant oportunitat professional.

Requisits

Per a aquesta formació no es necessita cap titulació o requisit previ.

DuradaTitulació obtinguda

En acabar la formació teoricopràctica rebràs el títol propi de Implika que certificarà tots els coneixements i aptituds adquirides i et capacitarà per desenvolupar el teu futur professional com a auxiliar administratiu.

Perspectives laborals

Administratiu en empreses privades. Ajudant d'oficina. Auxiliar administratiu. Administratiu comercial. Auxiliar administratiu de cobraments i pagaments. Auxiliar administratiu de gestió de personal Recepcionista, atenció al client ...

Promocions

Tenim actives una sèrie de beques i dtes segons el perfil que poden arribar fins al 25% dte sobre el preu total. Promoció vàlida fins a final de mes.

Tenim 5 seus obertes, i disposem de formació a distància i presencial.

També regalem un curs d'anglès amb la contractació de qualsevol dels nostres cursos.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Auxiliar Administratiu

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos