Implika Barcelona

Auxiliar Administratiu

Implika Barcelona

Curs
Presencial
  • Barcelona
consultar preu

Descripció


L'auxiliar administratiu realitza funcions de suport en diversos departaments de les empreses. Aquest curs et permetrà realitzar, sota la supervisió del responsable del departament, tasques administratives bàsiques. Per a això comptaràs amb l'ajuda d'un equip docent qualificat i uns materials didàctics adequats i elaborats per editorials especialistes en la matèria.Després de la formació teòrica realitzaràs un període de pràctiques en una de les empreses del sector amb les que col·laborem, accediràs a la nostra borsa d'ocupació activa i estaràs en tot moment acompanyat per un orientador laboral perquè t'ajudi i et assessori en tot allò que tingui a veure amb l'accés al món laboral.Competències per a les que et prepara el curs

En acabar aquest curs seràs capaç de ... Realitzar activitats de suport administratiu en l'àmbit laboral, comptable, comercial, financer i fiscal. Tasques d'atenció al client / usuari. Assegurar la satisfacció del client en la seva interacció amb l'empresa. Tramitar i elaborar documents. Classificar, registrar i arxivar comunicacions i documents.

Destinataris

El curs és adequat per a persones que els agradi la feina administrativa i veuen una interessant oportunitat professional.

Requisits

Per a aquesta formació no es necessita cap titulació o requisit previ.

DuradaTitulació obtinguda

En acabar la formació teoricopràctica rebràs el títol propi de Implika que certificarà tots els coneixements i aptituds adquirides i et capacitarà per desenvolupar el teu futur professional com a auxiliar administratiu.

Perspectives laborals

Administratiu en empreses privades. Ajudant d'oficina. Auxiliar administratiu. Administratiu comercial. Auxiliar administratiu de cobraments i pagaments. Auxiliar administratiu de gestió de personal Recepcionista, atenció al client ...

Promocions

Tenim actives una sèrie de beques i dtes segons el perfil que poden arribar fins al 25% dte sobre el preu total. Promoció vàlida fins a final de mes.

Tenim 5 seus obertes, i disposem de formació a distància i presencial.

També regalem un curs d'anglès amb la contractació de qualsevol dels nostres cursos.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Auxiliar Administratiu

També et recomanem aquests cursos