Implika Barcelona

Auxiliar de clínica veterinària

Implika Barcelona

Descripció

La cura dels animals ha desenvolupat tot un sector al seu voltant, dins el qual, les cures veterinaris ofereixen àmplies possibilitats professionals. Aquest curs et formarà adequadament per treballar en clíniques veterinàries. Per a això comptaràs amb l'ajuda d'un equip docent qualificat i uns materials didàctics adequats i elaborats per editorials especialistes en la matèria.

Després de la formació teòrica realitzaràs un període de pràctiques en una de les empreses del sector veterinari amb les que col·laborem, accediràs a la nostra borsa d'ocupació activa i estaràs en tot moment acompanyat per un orientador laboral perquè t'ajudi i et assessori en tot allò que tingui a veure amb l'accés al món laboral.

Competències per a les que et prepara el curs

En acabar aquest curs seràs capaç de ... Desenvolupar tasques clíniques. Realitzar accions de primers auxilis. Tenir coneixements d'anatomia i fisiologia d'animals de companyia. Detectar afeccions. Realitzar tasques de gestió administrativa en centres veterinaris. Atendre les patologies més freqüentment. Dominar les tècniques de maneig i subjecció animal. Desenvolupar plans de vacunació i antiparasitaris

Destinataris

El curs és adequat per a persones que els agrada treballar amb animals, i veuen en això una interessant oportunitat professional.

Requisits

Per a aquesta formació no es necessita cap titulació o requisit previ.

Titulació obtinguda

En acabar la formació teoricopràctica rebràs el títol propi de Implika que certificarà tots els coneixements i aptituds adquirides i et capacitarà per desenvolupar el teu futur professional com auxiliar de clínica veterinària.

Perspectives laborals

Clíniques veterinàries privades. Centres Veterinaris. Centres d'animals abandonats. Comerços especialitzats. Laboratoris de diagnòstic. Criaderos. Societats protectores d'animals.

Promocions

Ajudes de fins al 25%.
Facilitats de pagament i ajudes disponibles.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Auxiliar de clínica veterinària

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Auxiliar de clínica veterinària