Curs d'Auxiliar de Clínica Veterinària (en línia)

Curs
On-line
Consulteu el preu

Descripció

L'auxiliar de clínica veterinària és una de les figures imprescindibles en qualsevol mena d'establiment en el qual es treballi amb animals (clíniques veterinàries, hospitals veterinaris, botigues d'animals, nuclis zoològics, etc.) pel seu coneixement en matèria veterinària. L'estudi d'aquest curs aportarà un profund coneixement sobre l'entorn i maneig de l'animal, el seu estat de salut, la detecció precoç de malalties i lesions, i les actuacions urgents, que són bàsiques; i igualment sobre totes aquelles pràctiques que resulten insubstituïbles per acompanyar al veterinari.
Campus Superior de Formació compta amb un equip docent professional especialista en aquesta matèria, que ha elaborat un dels millors i més pràctics cursos d'Auxiliar de Clínica Veterinària.

Temari

Mòdul nº 1: Descripció anatòmica.
• Anatomia i fisiologia (biologia molecular, fisiologia molecular, histologia, anatomia interna, els sentits).
• Immunologia (immunitat innata i immunitat adquirida).
• El sistema endocrí.
• Microbiologia (bacteris, virus i fongs).
• Parasitologia (endoparàsits i ectoparàsits).

Mòdul nº 2: Patologia veterinària i primers auxilis.
• Epidemiologia i zoonosis (epidemiologia, zoonosi).
• Principals malalties infeccioses (complex respiratori caní, complex respiratori felí, borm, hepatitis, leptospirosi, malalties infeccioses, otitis, pioderma, Ehrlichiosis canina, malaltia de Lyme, parvovirosi, leucèmia felina).
• Etologia clínica (relació de l'etologia amb la clínica veterinària, mecanismes de control, origen de la conducta, conducta alimentària, comportament social i agressivitat, conducta d'eliminació, conducta reproductora, grooming, problemes de conducta).
• Animals exòtics i salvatges (consells abans de l'adquisició, mamífers, aus, rèptils).
• Primers auxilis (traumatismes, ferides, exposicions a agents externs, cossos estranys, intoxicacions, urgències neurològiques, etc.).

Mòdul nº 3: Maneig d'animals de companyia.
• Nutrició, alimentació i cures per a petits animals, gossos i gats.
• Control i maneig (transport, com pujar un gos a la taula d'exploració, animals agressius en la consulta, control de l'animal per a diferents procediments, immobilització).
• Cures de l'animal hospitalitzat (paràmetres de normalitat, alteracions dels valors normals, cura general del pacient, tècniques d'infermeria).
• Allotjaments (cura dels animals, quarantena i aïllament, higiene).
• Educació (entrenament per als cadells, entrenament per als gats, obediència per cadells.
• Ètica (entorn laboral per a l'auxiliar veterinari, ètica, legislació bàsica, etc.).
• Comunicació (comunicació, mort del pacient i la recepció del centre).
Apèndix: Etnologia (races de gossos i gats).

Destinataris

Curs dirigit a:
Aquelles persones que estiguin interessades a formar-se en un àmbit laboral de gran dinamisme i que, en l'actualitat, desperta un gran interès, conscienciació i compromís: el món dels animals.
Aquelles persones interessades a exercir en l'àmbit de les consultes clíniques veterinàries.
Aquelles persones vinculades amb residències i nuclis zoològics, així com amb tots els establiments o serveis orientats a la cura, alimentació, cria i atenció d'animals.
Aquelles persones que tinguin animals de companyia i vulguin tenir un profund coneixement de les matèries relacionades amb les seves cures.

Requisits

Per realitzar el curs, l'alumne ha de ser major de 16 anys.

Metodologia

Modalitat en línia: -Campus virtual. -Correcció automàtica d'exàmens. -Continguts en línia. -Tutories telefòniques. -Pràctiques garantides en centres veterinaris.

Objectius

Curs orientat a dotar l'alumne de tots els coneixements bàsics i necessaris per a la pràctica de l'assistència clínica veterinària i les tasques de suport al veterinari.

Titulació obtinguda

Diploma acreditatiu del curs.

Perspectives laborals

Pràctica professional com Auxiliar Veterinari en l'entorn clínic. Exercici d'activitats de cura, alimentació i atenció als animals. Exercici d'activitats relacionades amb animals en establiments, residències o nuclis zoològics, comercials o no.

Promocions

Facilitats de pagament: Quotes personalitzades.
Curs d'Auxiliar de Clínica Veterinària (en línia)
Campus Superior de Formación
Campus i seus: Campus Superior de Formación
Campus Superior de Formación
Entença, 219-225 08029 Barcelona
Cursos més populars
X