Campus Superior de Formación

Curs d'Auxiliar de Clínica Veterinària (presencial Barcelona)

Campus Superior de Formación

Curs
Presencial
  • Barcelona
consultar preu

Descripció

L'auxiliar de clínica veterinària és una de les figures imprescindibles en qualsevol tipus d'establiment en el qual es treballi amb animals ( clíniques veterinàries , hospitals veterinaris , botigues d'animals , nuclis zoològics , etc . ) Pel seu coneixement en matèria veterinària . L'estudi d'aquest curs aportarà un profund coneixement sobre l'entorn i maneig de l'animal , el seu estat de salut , la detecció precoç de malalties i lesions , i les actuacions urgents , que són bàsiques , i igualment sobre totes aquelles pràctiques que resulten insubstituïbles per acompanyar al veterinari .Campus Superior de Formació compta amb un equip docent professional pioner en aquesta matèria , que ha elaborat un dels millors i més pràctics cursos d'Auxiliar de Clínica Veterinària .Objectius :

Dotar l'alumne de tots els coneixements bàsics i necessaris per a la pràctica de l'assistència clínica veterinària i les tasques de suport al veterinari .Formar l'alumne perquè sigui capaç de fer una primera anàlisi de l'estat general del pacient en arribar a la clínica , així com executar les accions sanitàries bàsiques i les higièniques .metodologia :

Evidentment , es tracta d'un curs presencial , la base metodològica part dels ensenyaments i explicacions a l'aula sobre cadascuna de les matèries .El material del curs ( carpetes ) serveix com a element de suport i seguiment de l'assignatura . Es faran presentacions en PowerPoint .Campus Superior disposa d'un privilegiat entorn d'estudi : el Campus Virtual . L'alumne pot realitzar activitats d'aprenentatge i contactar amb els seus companys de curs i el seu tutor , a través dels fòrums , xats , missatgeria instantània i altres opcions de comunicació .Periòdicament , es realitzaran exàmens d'avaluació per saber quin és el progrés real i conèixer el nivell que està assolint .
Veure més

Temari del curs

Mòdul n º 1: Descripció anatòmica
Anatomia i fisiologia ( biologia molecular , fisiologia molecular , histologia , anatomia interna, els sentits ) . Immunologia ( immunitat innata i immunitat adquirida ) . El sistema endocrí . Microbiologia ( bacteris , virus i fongs ) . Parasitologia ( endoparàsits i ectoparàsits ) .

Mòdul n º 2: Patologia veterinària i primers auxilis
Epidemiologia i zoonosis ( epidemiologia , zoonosi ) . Principals malalties infeccioses ( complex respiratori caní , complex respiratori felí , borm , hepatitis , leptospirosi , malalties infeccioses , otitis , pioderma , Ehrlichiosis canina , malaltia de Lyme , parvovirosi , leucèmia felina ) . Etologia clínica ( relació de l'etologia amb la clínica veterinària , mecanismes de control , origen de la conducta , conducta alimentària , comportament social i agressivitat , conducta d'eliminació , conducta reproductora , grooming , problemes de conducta ) . Animals exòtics i salvatges ( consells abans de l'adquisició , mamífers , aus , rèptils ) . Primers auxilis ( traumatismes , ferides , exposicions a agents externs , cossos estranys , intoxicacions , urgències neurològiques ) .

Mòdul n º 3: Maneig d'animals de companyia
Nutrició ( nutrients , aliments per a petits animals , alimentació i cures del gos , alimentació i cures del gat . Control i maneig ( transport , com pujar un gos a la taula d'exploració , animals agressius en la consulta , control de l'animal per a diferents procediments , immobilització ) . Cures de l'animal hospitalitzat ( paràmetres de normalitat , alteracions dels valors normals , cura general del pacient , tècniques d'infermeria ) . Allotjaments ( cura dels animals , quarantena i aïllament , higiene) . Educació ( entrenament per als cadells , entrenament per als gats , obediència per cadells . ètica ( entorn laboral per l'auxiliar veterinari , ètica , legislació bàsica , etc . ) . comunicació ( comunicació , mort del pacient i la recepció del centre ) .

Apèndix : Etnologia ( races de gossos i gats ) .

* El curs té una durada de 100 hores i , de forma optativa , es pot complementar amb 50 hores de pràctiques , que l'alumne haurà d'abonar si decideix realitzar-les.
Veure més

Destinataris

Aquest curs està dirigit a:     Aquelles persones que estiguin interessades a formar-se en un àmbit laboral de gran dinamisme i que, en l'actualitat, desperta un gran interès, conscienciació i compromís: el món dels animals.

     Aquelles persones interessades a exercir en l'àmbit de les consultes clíniques veterinàries.

     Aquelles persones vinculades amb residències i nuclis zoològics, així com amb tots els establiments o serveis orientats a la cura, alimentació, cria i atenció d'animals.

     Aquelles persones que tinguin animals de companyia i desitgin tenir un profund coneixement de les matèries relacionades amb les seves atencions.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs d'Auxiliar de Clínica Veterinària (presencial Barcelona)

Curs d'Auxiliar de Clínica Veterinària (presencial Barcelona)