Campus Superior de Formación

Curs d'Auxiliar de Clínica Veterinària (presencial Barcelona)

Campus Superior de Formación

Descripció

L'auxiliar de clínica veterinària és una de les figures imprescindibles en qualsevol tipus d'establiment en el qual es treballi amb animals ( clíniques veterinàries , hospitals veterinaris , botigues d'animals , nuclis zoològics , etc . ) Pel seu coneixement en matèria veterinària . L'estudi d'aquest curs aportarà un profund coneixement sobre l'entorn i maneig de l'animal , el seu estat de salut , la detecció precoç de malalties i lesions , i les actuacions urgents , que són bàsiques , i igualment sobre totes aquelles pràctiques que resulten insubstituïbles per acompanyar al veterinari .Campus Superior de Formació compta amb un equip docent professional pioner en aquesta matèria , que ha elaborat un dels millors i més pràctics cursos d'Auxiliar de Clínica Veterinària .Objectius :

Dotar l'alumne de tots els coneixements bàsics i necessaris per a la pràctica de l'assistència clínica veterinària i les tasques de suport al veterinari .Formar l'alumne perquè sigui capaç de fer una primera anàlisi de l'estat general del pacient en arribar a la clínica , així com executar les accions sanitàries bàsiques i les higièniques .metodologia :

Evidentment , es tracta d'un curs presencial , la base metodològica part dels ensenyaments i explicacions a l'aula sobre cadascuna de les matèries .El material del curs ( carpetes ) serveix com a element de suport i seguiment de l'assignatura . Es faran presentacions en PowerPoint .Campus Superior disposa d'un privilegiat entorn d'estudi : el Campus Virtual . L'alumne pot realitzar activitats d'aprenentatge i contactar amb els seus companys de curs i el seu tutor , a través dels fòrums , xats , missatgeria instantània i altres opcions de comunicació .Periòdicament , es realitzaran exàmens d'avaluació per saber quin és el progrés real i conèixer el nivell que està assolint .
Veure més

Temari del curs

Mòdul n º 1: Descripció anatòmica
Anatomia i fisiologia ( biologia molecular , fisiologia molecular , histologia , anatomia interna, els sentits ) . Immunologia ( immunitat innata i immunitat adquirida ) . El sistema endocrí . Microbiologia ( bacteris , virus i fongs ) . Parasitologia ( endoparàsits i ectoparàsits ) .

Mòdul n º 2: Patologia veterinària i primers auxilis
Epidemiologia i zoonosis ( epidemiologia , zoonosi ) . Principals malalties infeccioses ( complex respiratori caní , complex respiratori felí , borm , hepatitis , leptospirosi , malalties infeccioses , otitis , pioderma , Ehrlichiosis canina , malaltia de Lyme , parvovirosi , leucèmia felina ) . Etologia clínica ( relació de l'etologia amb la clínica veterinària , mecanismes de control , origen de la conducta , conducta alimentària , comportament social i agressivitat , conducta d'eliminació , conducta reproductora , grooming , problemes de conducta ) . Animals exòtics i salvatges ( consells abans de l'adquisició , mamífers , aus , rèptils ) . Primers auxilis ( traumatismes , ferides , exposicions a agents externs , cossos estranys , intoxicacions , urgències neurològiques ) .

Mòdul n º 3: Maneig d'animals de companyia
Nutrició ( nutrients , aliments per a petits animals , alimentació i cures del gos , alimentació i cures del gat . Control i maneig ( transport , com pujar un gos a la taula d'exploració , animals agressius en la consulta , control de l'animal per a diferents procediments , immobilització ) . Cures de l'animal hospitalitzat ( paràmetres de normalitat , alteracions dels valors normals , cura general del pacient , tècniques d'infermeria ) . Allotjaments ( cura dels animals , quarantena i aïllament , higiene) . Educació ( entrenament per als cadells , entrenament per als gats , obediència per cadells . ètica ( entorn laboral per l'auxiliar veterinari , ètica , legislació bàsica , etc . ) . comunicació ( comunicació , mort del pacient i la recepció del centre ) .

Apèndix : Etnologia ( races de gossos i gats ) .

* El curs té una durada de 100 hores i , de forma optativa , es pot complementar amb 50 hores de pràctiques , que l'alumne haurà d'abonar si decideix realitzar-les.
Veure més

Destinataris

Aquest curs està dirigit a:     Aquelles persones que estiguin interessades a formar-se en un àmbit laboral de gran dinamisme i que, en l'actualitat, desperta un gran interès, conscienciació i compromís: el món dels animals.

     Aquelles persones interessades a exercir en l'àmbit de les consultes clíniques veterinàries.

     Aquelles persones vinculades amb residències i nuclis zoològics, així com amb tots els establiments o serveis orientats a la cura, alimentació, cria i atenció d'animals.

     Aquelles persones que tinguin animals de companyia i desitgin tenir un profund coneixement de les matèries relacionades amb les seves atencions.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs d'Auxiliar de Clínica Veterinària (presencial Barcelona)

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs d'Auxiliar de Clínica Veterinària (presencial Barcelona)