Auxiliar i/o Educador Llar d’Infants

Oposicions
Presencial
Consulteu el preu

Descripció

Si vols treballar com a auxiliar o educador/a de llar d'infants a Aulamestre t'oferim un curs específic adreçat a totes aquelles persones que es volen preparar aquestes oposicions.

El curs de preparació t'ofereix tot el temari actualitzat, informació sobre el procés selectiu , classes presencials, tutories personalitzades tots els dies de la setmana, professorat amb experiència en el sector, calendari informatiu de les diferents convocatòries...Volem donar-te totes les facilitats per a que puguis preparar-te les oposicions adaptant-nos al màxim a les teves necessitats.

Al llarg del curs es treballen tant els temes generals com els específics del temari. També adaptem el curs en funció dels requisits que es demanen a la convocatòria ja que al ser una oposició de caràcter local els requisits d'accés o bé el temari poden variar.

Requisits

Requisits Generals:
Tenir la nacionalitat espanyola o pertànyer a un Estat membre de la Unió Europea. Haver complert els 16 anys i no haver superat l'edat de jubilació forçosa. Estar en posesió de la titulació exigida; TEI, Mestre d'Educació Infantil o equivalent. No patir cap malaltia o defecte físic que impedeixi l'execució de les seves funcions. Nivell C de Català (En cas de no disposar d?aquest certificat s?haurà de realitzar un examen durant el procés selectiu per poder acreditar-lo).
Auxiliar i/o Educador Llar d’Infants
Aula Mestre
Campus i seus: Aula Mestre
Aula Mestre
C. Sta. Llogaia, 30 Baixos 17600 Figueres (Girona)
Cursos més populars
X