Curs de Farmàcia i Parafarmàcia

Cicle formatiu de grau mitjà
Distància
1300 hores
Consulteu el preu

Descripció

El cicle mitjà CEAC de Farmàcia i Parafarmàcia t'ofereix la formació necessària per assistir en la dispensació i elaboració de productes farmacèutics i afins, i realitzar la venda de productes parafarmacèutics, fomentant la promoció de la salut i executant tasques administratives i de control de magatzem, complint amb les especificacions de qualitat, seguretat i protecció ambiental.
Col·laborador: YESFARMA.

Temari

1. Disposició i venda de productes.
2. Oficina de farmàcia.
3. Dispensació de productes farmacèutics.
4. Dispensació de productes parafarmacèutics.
5. Operacions bàsiques de laboratori.
6. Formulació magistral.
7. Promoció de la salut.
8. Primers auxilis.
9. Anatomofisiologia i patologia bàsiques.
10. Formació i orientació laboral
11. Empresa i iniciativa emprenedora

Destinataris

• Persones que es volen introduir en el sector de la sanitat o en els sectors d'activitat relacionats amb la dispensació de productes de farmàcia i parafarmàcia.
• Professionals que vulguin obtenir la titulació de FP i reforçar els seus coneixements per desenvolupar encara millor la seva professió.

Metodologia

Metodologia a distància.

Objectius

Amb la realització del curs de grau mitjà de Farmàcia i Parafarmàcia:
  • Dominaràs els principis generals de farmacologia, incloent els conceptes de fàrmac, principi actiu, indicació, dosificació, efectes secundaris, etc.
  • Adquiriràs els coneixements suficients de anatomia i fisiologia per entendre l'origen de la malaltia i els fàrmacs indicats per a les diferents patologies.
  • Coneixeràs els secrets de la comunicació client-tècnic en farmàcia, amb els coneixements necessaris per poder prestar suport psicològic al pacient.
  • Coneixeràs i dominaràs la parafarmàcia i les diferents disciplines que la integren: homeopatia, dermo-farmàcia i cosmètica, ortopèdia, fitoteràpia, òptica, etc.
  • Aprendràs les diferents tasques de gestió de les oficines de farmàcia i parafarmàcia i de la farmàcia hospitalària.
  • Dominaràs el funcionament del laboratori de farmàcia i aprendràs a realitzar anàlisis senzilles, així com a efectuar el mesurament dea constants vitals i paràmetres anatòmics.

Perspectives laborals

El curso de Auxiliar de Farmacia y Parafarmacia a distancia está dirigido a aquellas personas que quieran dedicarse a una profesión que ofrece grandes oportunidades de colocación y que necesitan la flexibilidad para adaptar sus estudios al ritmo de su vida diaria. La superación con éxito del curso te permitirá trabajar en: Una oficina de farmacia. Una parafarmacia. Una farmacia hospitalaria. Un laboratorio. Empresas distribuidoras de medicamentos.

Avantatges del curs

Realització de videoconferències durant el curs.

Borsa de treball

Borsa de treball RANDSTAD.
Cursos més populars
X