CEAC

Curs preparatori per a les proves lliures de Cicle Formatiu de Grau Mitjà d'Atenció a Persones en Situació de Dependència

CEAC

Curs
Distància
1400 Hores

Descripció

El cicle mitjà CEAC d'Atenció a Persones en Situació de Dependència et proporciona els coneixements i les tècniques necessàries per atendre les persones en situació de dependència, en l'àmbit domiciliari i institucional, a fi de mantenir i millorar la seva qualitat de vida, realitzant activitats assistencials, no sanitàries, psicosocials i de suport a la gestió domèstica, aplicant mesures i normes de prevenció i seguretat i derivant-a altres serveis quan sigui necessari.


Veure més

Temari del curs

1. Organització de l'atenció a les persones en situació de dependència
2. Destreses socials.
3. Característiques i necessitats de les persones en situació de dependència.
4. Atenció i suport psicosocial.
5. Suport a la comunicació
6. Suport domiciliari.
7. Atenció sanitària.
8. Atenció higiènica.
9. Teleassistència.
10. Primers auxilis.
11. Formació i orientació laboral.
12. Empresa i iniciativa emprenedora.
Veure més

Destinataris

Persones que es volen introduir en el sector de la sanitat o en els sectors d'activitat relacionats amb la cura i l'atenció de persones dependents.

Professionals que vulguin obtenir la titulació de FP i reforçar els seus coneixements per desenvolupar millor la seva professió.

Metodologia

Metodologia a distància.

Durada

Durada: 24 mesos.

Objectius

• Realitzar les tasques d'higiene personal i vestit de les persones en situació de dependència, aportant l'ajuda precisa, afavorint al màxim la seva autonomia en les activitats de la vida diària i mantenint cap a ells una actitud de respecte i professionalitat.

• Organitzar la intervenció relativa a l'alimentació supervisant els menús, preparant els aliments i administrant-quan sigui necessari.

• Realitzar les activitats de manteniment i neteja del domicili garantint les condicions d'habitabilitat, higiene i ordre, amb criteris de qualitat, seguretat i cura del medi ambient i, si escau, tramitant la documentació pertinent.

• Realitzar les intervencions relacionades amb l'estat físic de les persones en situació de dependència seguint les pautes establertes i mostrant en tot moment respecte per la seva intimitat.

• Realitzar els trasllats, mobilitzacions i suport a la deambulació de les persones en situació de dependència emprant els protocols i les ajudes tècniques necessàries i adoptant mesures de prevenció i seguretat.

Perspectives laborals

Cuidador o cuidadora de persones en situació de dependència en diferents institucions i / o domicilis. Cuidador o cuidadora en centres d'atenció psiquiàtrica. Governant i subgovernant de persones en situació de dependència en institucions. Auxiliar responsable de planta de residències de gent gran i persones amb discapacitat. Auxiliar d'ajuda a domicili. Assistent d'atenció domiciliària. Treballador o treballadora familiar. Auxiliar d'educació especial. Assistent personal. Teleoperador / a de teleassistència.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs preparatori per a les proves lliures de Cicle Formatiu de Grau Mitjà d'Atenció a Persones en Situació de Dependència

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs preparatori per a les proves lliures de Cicle Formatiu de Grau Mitjà d'Atenció a Persones en Situació de Dependència