Implika Barcelona

Auxiliar de Rehabilitació

Implika Barcelona

Curs
Presencial
  • Barcelona

Descripció

Aprendràs els coneixements necessaris per treballar en la rehabilitació de pacients, una de les àrees de major desenvolupament de la sanitat. Podràs donar suport a fisioterapeutes i altres professionals del sector assessorant i atenent a pacients. Per a això comptaràs amb l'ajuda d'un equip docent qualificat i uns materials didàctics adequats i elaborats per editorials especialistes en la matèria.Després de la formació teòrica realitzaràs un període de pràctiques en una de les empreses del sector sanitària amb les que col·laborem, accediràs a la nostra borsa d'ocupació activa i estaràs en tot moment acompanyat per un orientador laboral perquè t'ajudi i et assessori en tot allò que tingui a veure amb l'accés al món laboral.

Competències per a les que et prepara el curs

En acabar aquest curs seràs capaç de ... Tenir les nocions bàsiques de fisioteràpia. Desenvolupar tècniques de rehabilitació. Conèixer l'anatomia i fisiologia dels aparells locomotor, cardiorespiratori, inmulológico i vascular. Estudiar la patologia traumatològica i les tècniques principals de rehabilitació. Conèixer la farmacologia de l'aparell locomotor.

Destinataris

El curs és adequat per a persones que els agradi el tracte directe amb la gent i vulguin contribuir al seu benestar.

Requisits

Per a aquesta formació no es necessita cap titulació o requisit previ.

Titulació obtinguda

En acabar la formació teoricopràctica rebràs el títol propi de Implika que certificarà tots els coneixements i aptituds adquirides i et capacitarà per desenvolupar el teu futur professional com a Auxiliar de Rehabilitació.

Perspectives laborals

Clíniques, hospitals, centres sanitaris que ofereixin aquest servei. Consultes privades. Residències i centres de la tercera edat. Consultes privades de fisioteràpia. Serveis de rehabilitació de mútues.

Promocions

Tenim actives una sèrie de ajudes i dtes segons el perfil que poden arribar fins al 25% dte sobre el preu total. Promoció vàlida fins a final de mes.

Tenim 5 seus obertes, i disposem de formació a distància i presencial.

També regalem un curs d'anglès amb la contractació de qualsevol dels nostres cursos.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Auxiliar de Rehabilitació

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb i del Centre relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos