Implika Barcelona

Auxiliar de Rehabilitació

Implika Barcelona

Descripció

Aprendràs els coneixements necessaris per treballar en la rehabilitació de pacients, una de les àrees de major desenvolupament de la sanitat. Podràs donar suport a fisioterapeutes i altres professionals del sector assessorant i atenent a pacients. Per a això comptaràs amb l'ajuda d'un equip docent qualificat i uns materials didàctics adequats i elaborats per editorials especialistes en la matèria.Després de la formació teòrica realitzaràs un període de pràctiques en una de les empreses del sector sanitària amb les que col·laborem, accediràs a la nostra borsa d'ocupació activa i estaràs en tot moment acompanyat per un orientador laboral perquè t'ajudi i et assessori en tot allò que tingui a veure amb l'accés al món laboral.

Competències per a les que et prepara el curs

En acabar aquest curs seràs capaç de ... Tenir les nocions bàsiques de fisioteràpia. Desenvolupar tècniques de rehabilitació. Conèixer l'anatomia i fisiologia dels aparells locomotor, cardiorespiratori, inmulológico i vascular. Estudiar la patologia traumatològica i les tècniques principals de rehabilitació. Conèixer la farmacologia de l'aparell locomotor.

Destinataris

El curs és adequat per a persones que els agradi el tracte directe amb la gent i vulguin contribuir al seu benestar.

Requisits

Per a aquesta formació no es necessita cap titulació o requisit previ.

Titulació obtinguda

En acabar la formació teoricopràctica rebràs el títol propi de Implika que certificarà tots els coneixements i aptituds adquirides i et capacitarà per desenvolupar el teu futur professional com a Auxiliar de Rehabilitació.

Perspectives laborals

Clíniques, hospitals, centres sanitaris que ofereixin aquest servei. Consultes privades. Residències i centres de la tercera edat. Consultes privades de fisioteràpia. Serveis de rehabilitació de mútues.

Promocions

Ajudes de fins al 25%.
Facilitats de pagament i ajudes disponibles.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Auxiliar de Rehabilitació

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Auxiliar de Rehabilitació