Curs d'Auxiliar tècnic veterinari i gestió de guarderies, vivers i refugis per a animals de companyia

Curs
Presencial | On-line
520 hores
Consulteu el preu

Descripció

Si vols millorar la teva formació i augmentar les teves possibilitats de trobar treball en una Clínica o Hospital Veterinari, en una Botiga d'Animals de Companyia o en Criadero, Guarderia o Refugi per a gossos i gats a Idea pots aconseguir els 3 diplomes que necessites pel preu d'1.

Temari

  • Bloc I: Curs d'auxiliar tècnic veterinari.
  • Bloc II: Curs de tecnologia clínica i auxiliar de quiròfan.
  • Bloc III: Curs de direcció, gestió i administració de Nuclis zoològics (protectores, guarderies i vivers).

Destinataris

  • Aficionats al món dels animals i que vulguin fer de la seva afició una professió.
  • Persones que ja treballen amb animals de companyia, dins el sector veterinari i que vulguin aprofundir en l'àrea veterinària.

Durada

520 hores (220 hores de classes teòriques i 300 de pràctiques).

Objectius

Aconseguir els coneixements necessaris per exercir les funcions pròpies de l'infermer veterinari en tots els camps del treball diari d'un hospital o clínica veterinària: consulta, urgències, hospitalització, quiròfan, anàlisi de laboratori, màrqueting i atenció al client, medicina preventiva, tècniques diagnòstiques, psicologia aplicada al gos i al gat, etc.
Capacitar l'alumne per a realitzar projectes de Disseny i Planificació del treball d'un Nucli Zoològic (NZ), ja sigui Protectora d'Animals, Viver o Guarderia Canina i felina així com el maneig reproductiu de la gossa i la gata en vivers, la medicina preventiva en animals allotjats a NZ. I tots els aspectes que permetin l'organització del treball diari.

Titulació obtinguda

L'alumne en completar tot el curs, tant la part teòrica com pràctica rebrà 3 diplomes acreditatius: Diploma d'Auxiliar Tècnic Veterinari. Diploma d'Assistent Tècnic Veterinari especialista en Tecnologia Clínica i Quiròfan. Diploma d'Administració i Gestió de nuclis zoològics (Amb aquest diploma podràs obrir el teu propi centre).

Pràctiques

Les hores de pràctiques es realitzen en Centres Especialitzats i concertats amb Idea (Hospitals, Clíniques, Vivers, Guarderies o Protectores). Idea cobreix el cost de l'assegurança de Pràctiques.

Promocions

Material del curs (Inclòs en el preu):
8 llibres i dossier de pràctiques, a més de les fitxes de treball a classe.
Curs d'Auxiliar tècnic veterinari i gestió de guarderies, vivers i refugis per a animals de companyia
IDEA, Institut d'Estudis Aplicats
Campus i seus: IDEA, Institut d'Estudis Aplicats
IDEA, Institut d'Estudis Aplicats
C/ Provença 148 08036 Barcelona
Cursos més populars
X