Implika Barcelona

Auxiliar Veterinari d'Animals de Zoològic i de Fauna salvatge i silvestre

Implika Barcelona

Descripció

Els animals exerceixen una fascinació especial per a moltes persones, que tracten d'unir aquesta atracció amb la seva vida professional. Aquest curs és una porta cap a aquest objectiu. Per a això comptaràs amb l'ajuda d'un equip docent qualificat i uns materials didàctics adequats i elaborats per editorials especialistes en la matèria.

Després de la formació teòrica realitzaràs un període de pràctiques en una de les empreses del sector veterinari amb les que col·laborem, accediràs a la nostra borsa d'ocupació activa i estaràs en tot moment acompanyat per un orientador laboral perquè t'ajudi i et assessori en tot allò que tingui a veure amb l'accés al món laboral.

Competències per a les que et prepara el curs

En acabar aquest curs seràs capaç de ... Dominar les tècniques de maneig i subjecció. Realitzar accions de primers auxilis. Desenvolupar plans de vacunació i antiparasitaris Tenir els coneixements necessaris en matèria alimentària. Conèixer tot el necessari en temes reproductius dels principals animals salvatges presents en els zoològics.

Destinataris

El curs és adequat per a persones que els agrada treballar per millorar la qualitat de vida dels animals i vulguin convertir aquest interès en la seva vida professional.

Requisits

Per a aquesta formació no es necessita cap titulació o requisit previ.

Titulació obtinguda

En acabar la formació teoricopràctica rebràs el títol propi de Implika que certificarà tots els coneixements i aptituds adquirides i et capacitarà per desenvolupar el teu futur professional com a Auxiliar Veterinari d'Animals de Zoològic de Fauna Salvatge i Silvestre.

Perspectives laborals

Zoològics. Centres d'animals i fauna salvatge. Centres d'animals en captivitat. Parcs naturals i zones protegides. Centres de recuperació de fauna salvatge.

Promocions

Ajudes de fins al 25%.
Facilitats de pagament i ajudes disponibles.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Auxiliar Veterinari d'Animals de Zoològic i de Fauna salvatge i silvestre

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Auxiliar Veterinari d'Animals de Zoològic i de Fauna salvatge i silvestre