Auxiliar Veterinari d'Animals de Zoològic i de Fauna salvatge i silvestre

Curs
Presencial
Consulteu el preu

Descripció

Els animals exerceixen una fascinació especial per a moltes persones, que tracten d'unir aquesta atracció amb la seva vida professional. Aquest curs és una porta cap a aquest objectiu. Per a això comptaràs amb l'ajuda d'un equip docent qualificat i uns materials didàctics adequats i elaborats per editorials especialistes en la matèria.
Després de la formació teòrica realitzaràs un període de pràctiques en una de les empreses del sector veterinari amb les que col·laborem, accediràs a la nostra borsa d'ocupació activa i estaràs en tot moment acompanyat per un orientador laboral perquè t'ajudi i et assessori en tot allò que tingui a veure amb l'accés al món laboral.

Competències per a les quals et prepara el curs

En acabar aquest curs seràs capaç de ... Dominar les tècniques de maneig i subjecció. Realitzar accions de primers auxilis. Desenvolupar plans de vacunació i antiparasitaris Tenir els coneixements necessaris en matèria alimentària. Conèixer tot el necessari en temes reproductius dels principals animals salvatges presents en els zoològics.

Destinataris

El curs és adequat per a persones que els agrada treballar per millorar la qualitat de vida dels animals i vulguin convertir aquest interès en la seva vida professional.

Requisits

Per a aquesta formació no es necessita cap titulació o requisit previ.

Titulació obtinguda

En acabar la formació teoricopràctica rebràs el títol propi de Implika que certificarà tots els coneixements i aptituds adquirides i et capacitarà per desenvolupar el teu futur professional com a Auxiliar Veterinari d'Animals de Zoològic de Fauna Salvatge i Silvestre.

Pràctiques

Podràs fer pràctiques en empreses.

Perspectives laborals

Zoològics. Centres d'animals i fauna salvatge. Centres d'animals en captivitat. Parcs naturals i zones protegides. Centres de recuperació de fauna salvatge.

Promocions

Ajudes de fins al 25%.
Facilitats de pagament i ajudes disponibles.
Campus i seus: Implika Barcelona
Implika Barcelona
Gran Via de Les Corts Catalanes, Nº 583 08011 Barcelona
Cursos més populars
X